fbpixel

Over Brunott Juwelier

Als familiebedrijf mogen wij door alle generaties heen al meer dan 100 jaar mensen ontvangen in onze juwelierszaak waarbij het onze missie is u met plezier vakkundig te helpen, we er naar streven dat het voor u een feestje is om bij ons langs te komen en blijvende waardevolle en positieve herinneringen gecreëerd worden.

Waarom doen we dit?
Omdat het onze passie is om de beste juwelierszaak te zijn waarin iedereen de mogelijkheid heeft om hoogwaardige sieraden en horloges te kunnen kopen voor een eerlijke prijs. Hierdoor is iedere verkoop al generaties lang een feestelijke aangelegenheid waarin wij graag mensen gelukkig maken en het voorop staat dat onze klanten er op mogen vertrouwen dat onze service en het voorzien van correcte informatie boven de verkoop van onze producten gaat.

Hoe doen we dit?
Vanuit ons familiebedrijf staat er een team van enthousiaste vakmensen voor u klaar om u hartelijk te ontvangen, naar uw wensen te luisteren en onze ervaring eerlijk met u te delen. Waarbij wij er waarde aan hechten om u te assisteren in het maken van uw keuze door onze zorgvuldig uitgezochte collectie aan u te presenteren, oplossingsgericht met u mee te denken en u tevens de laatste ontwikkelingen op het gebied van sieraden en horloges te laten zien.

Horloges

Met meer dan 30 merken zijn we bijna zeker dat we u van het perfecte horloge kunnen voorzien. Voor uzelf, een geliefde of een vriend of vriendin. Vanaf € 59 tot het hogere Zwitserse segment, Brunott Juwelier is dè plek in Rotterdam, misschien zelfs wel in heel Nederland om te slagen voor de perfecte aankoop. Weet u niet waarnaar u op zoek bent? Maar weet u wel dat u op tijd op uw volgende afspraak wil zijn? Onze professionele medewerkers helpen u bij uw zoektocht naar het volmaakte uurwerk.

Sieraden

Bent u op zoek naar de laatste nieuwe trend? De nieuwste Michael Kors armband of de perfecte verlovingsring? Brunott Juweliers helpt u graag bij uw zoektocht. Onder onze professionele begeleiding kunt u er zeker van zijn dat u iedere keer opnieuw slaagt in het vinden van een bijzonder kwaliteitssieraad en het mooiste geschenk.

Trouwringen

Bij de mooiste dag van uw leven hoort natuurlijk de perfecte trouwring. Onder het genot van een heerlijk kopje cappuccino of thee helpen wij u samen in alle rust de juiste ringen uitkiezen. Met meer dan 100 voorbeelden op voorraad en oneindige combinatiemogelijkheden garanderen we u de meest passende ring, een ring die de rest van uw leven herinnert aan die prachtige dag.

Reparaties

Met een eigen goudsmid atelier en 2 horlogemakers kunnen e vanuit onze winkels alle denkbare reparaties aanbieden. Van een armband of ring repareren tot een Zwitsers horloge een service beurt geven. U krijgt indien gewenst altijd een prijsopgave vooraf. Zelf een sieraad ontwerpen? Hier kunnen onze opgeleide specialisten u in bijstaan. Zo zijn we zeker dat we het perfecte sieraad voor u maken.