fbpixel
Meistersinger cityedition banner
Geplaatst op
Posted In Nieuw, Nieuws, Horloges. Tagged Rotterdam, Limited Edition, Meistersinger, City Edition.

Meistersinger Rotterdam City Edition Pre-Order - UITVERKOCHT

Als Rotterdamse juwelier zijn we vereerd dat we dit jaar in samenwerking met Meistersinger, exlusief, een wel heel speciaal Limited Edition horloge uit mogen brengen. De Meistersinger Rotterdam City Edition.

 

De Meistersinger Rotterdam City Edition is gelimiteerd op een oplage van 5 stuks en heeft de prachtige skyline en de slogan van Rotterdam in het achterdeksel. Niet enkel de achterkant van het horloge maakt dit een herkenbare City Edition, ook de tekst op de wijzerplaat en de afwijkende grootte van de horlogekast maakt dat de City Edition Rotterdam een heel bijzonder collectors item is. Met maar 5 stuks te verkopen verwachten we dat dit unieke horloge ontzettend snel uitverkocht zal zijn. Heb je interesse en wil je jou model reserveren? Neem dan snel contact met ons op zodat we u reservatie* kunnen noteren. Uiteraard kan u ook een email sturen naar cityedition@brunott.nl.

Technische details:

 • Kaliber: Selitta SW210
 • Uurwerk: Handopwinder
 • Power reserve: 42h
 • Kastmateriaal: Staal
 • Kast grootte: 40mm
 • Kast hoogte: 10,8mm
 • Band: Vintage zadelleren horlogeband. 

 

We verwachten de Meistersinger City Edition Rotterdam vanaf september in de winkel aan een prijs van €1.498,00. 

Beschikbare nummers: 

 1. Verkocht
 2. Verkocht
 3. Verkocht
 4. Verkocht
 5. Verkocht

*Uw reservatie is bevestigd zodra we uw aanbetaling ontvangen hebben, zonder aanbetaling is een reservatie niet mogelijk.

Bekijk ook de nieuwe Meistersinger NL Editie 2017 of de rest van onze Meistersinger collectie