fbpixel
Ed nl17 banner 2
Geplaatst op door . Posted In new arrival, watches. Tagged Meistersinger, NL Editie, 2017.

Meistersinger NL Editie 2017

Na het succes van vorig jaar, de Blauwe No.3 met datum, dit jaar wederom de No.3 met datum maar dan met de unieke "Sunburst Gray" wijzerplaat met rode index strepen + datum en goudkleurige appliques. Compleet en luxer gemaakt met de Sattelleder bruine band. Een unieke combinatie dus!

Als uurwerk heeft dit horloge het ETA 2824-2 uurwerk of een Sellita SW200-1 uurwerk dat door de achterkant te zien is. De band is gemaakt van comfortabel bruin zadelleder. De collectie van Meistersinger bestaat uit 117 genummerde exemplaren.

De NL editie van 2017 kost 1698 euro en is beschikbaar vanaf september. Met een oplage van 117 stuks gaan we er ook dit jaar weer vanuit dat de vraag groter zal zijn dan het aanbod. Heb je interesse? Plaats dan nu alvast je pr-order zodat je zeker kan zijn van jou NL-Editie 2017.

Heb je vragen of wil je een pre-order plaatsen? Neem dan contact met ons op.  
Bekijk ook de Meistersinger City Edition Rotterdam. Of de rest van onze Meistersinger collectie.