fbpixel
Nl editie 2019 wristshot
Geplaatst op
Posted In Horloges. Tagged Meistersinger, Meistersinger 2019, Meistersinger Nederland.

De Nederlandse Meistersinger editie van 2019.

 De Nederlandse Meistersinger editie van 2019.

Dit jaar zal Meistersinger een heel uniek exemplaar op de markt brengen, de Nederlandse editie van de Meisersinger. De Meistersinger staat bekend om haar tijdsaanduiding met slechts één wijzer. De Meistersinger is geïnspireerd door de eerste éénwijzer horloges, de zonnewijzer en de mechanische zakhorloges uit de 17eeeuw. De wijzer beweegt zich voort in rustige stappen van vijf minuten. Het is verbazingwekkend hoeveel tijd één uur kan bevatten. 

De functionaliteit en design van de Meistersinger geeft je rust. Het uurwerk is van hoog kwaliteit edelstaal en heeft een handopwinder met een gangreserve van 38 uur. De band van het horloge is gemaakt van alligatorleer en met Zwitserse vakmanschap afgewerkt. Dit Nederlands horloge is gelimiteerd tot een oplage van slechts 119 exemplaren en is exclusief bij Brunott Juwelier verkrijgbaar. Het horloge is vanaf september beschikbaar en te pre-orderen bij Brunott Juwelier in Rotterdam en Capelle aan den IJssel.