Minder Retouren, Minder Impact

We introduceren een kleine verandering met grote impact: vanaf 1 december rekenen we €2,95 voor retouren en verzendkosten voor thuisleveringen. Levering naar een afhaalpunt blijft gratis. Deze beslissing vermindert de 'last mile' uitstoot, de meest vervuilende fase in het leveringsproces.

Hergebruik en Onderhoud

Een andere belangrijke stap in onze duurzaamheidsmissie is het benadrukken van het belang van het hergebruiken en onderhouden van sieraden en horloges. Door te investeren in onderhoud en reparaties, verlengen we de levensduur van uw kostbaarheden, wat bijdraagt aan een vermindering van productie en afval.

Ontdek meer over onze diensten op onze onderhoud- en reparatiepagina's:

Onze Impact

Brunott is trots te kunnen zeggen dat onze inspanningen gelijkstaan aan het compenseren van een aanzienlijke hoeveelheid CO2-uitstoot, het verzamelen van duizenden plastic flesjes, en het planten van honderden bomen. Dit zijn tastbare stappen richting een duurzamere toekomst.

Green Friday bij Brunott is meer dan een promotie; het is een belofte voor een groenere toekomst. Laten we samen stappen zetten naar een duurzamere wereld.