BLACK FRIDAY bij Brunott!

[powr-countdown-timer id="ea414780_1574612500"]

Als je denkt dat Black Friday niets anders is dan een dag waarop hordes hysterische Amerikanen op koopjesjacht gaan, think again. Minder hysterisch, en daarom des te leuk: Black Friday bij Brunott. En we kunnen alvast verklappen dat het een vrijdag wordt om nooit te vergeten!

In onze winkels draait het grote shoppingevent om gigantische kortingen én gezelligheid. Verwacht DJ’s, dorstlessende cocktails én knotsgekke korting. Vrijdag 29 november ontvang je maar liefst 20% korting op AL* je favoriete horloges, sieraden en lifestyle-producten uit onze winkels!

Om zeker te zijn dat iedereen op deze speciale dag een momentje heeft om Black Friday met ons te vieren, hebben wij de openingstijden van onze winkels de 29e verruimd! Tot 21:00 uur ben je welkom in de winkel in Capelle, en in Rotterdam sluiten we de deuren pas om 22:00 uur.

Voor we het vergeten: wacht niet op Cyber Monday (daar doen we namelijk niet aan). We ontvangen je graag aanstaande vrijdag in een van onze winkels!

 

*Uitgezonderd reparaties, bestellingen, trouwringen en service artikelen. Aankopen kunnen niet geruild worden. Het vermaken van ringen kan tegen gereduceerde prijs. (Houd er rekening mee dat niet alle ringen vermaakt kunnen worden, dat witgouden ringen altijd opnieuw gerhodineerd moeten worden en dat ze niet omgeruild kunnen worden voor een ring in een andere maat.)