Brunott Juwelier na ruim 100 jaar, nu ook in Capelle!

Brunott Juwelier is thuis. Op 12 mei openden voor het eerst de deuren in winkelcentrum De Koperwiek. 

Veel Capellenaren waren tot voor kort kind aan huis bij Brunott Trends, dat nu dus is opgegaan in het gerenommeerde Brunott Juwelier, sinds 1900 een begrip in Rotterdam.

 

De bijna 120-jarige geschiedenis van Brunott Juwelier kent een grote liefde voor het vak waarbij de klant altijd op de eerste plaats komt. Wat past bij de klant, voor welk budget is het maximale mogelijk?

 

Een team van drie jonge ondernemers staat hier garant voor, gesteund door ervaren medewerkers waar onder twee vertrouwde Capelse gezichten. De ondernemers zijn de jongste generatie van het familiebedrijf.

 

Brunott Juwelier zit in De Koperwiek op een schitterende locatie. Een hoekpand met veel glas dat uitnodigt om naar binnen te gaan. De schuine vitrines springen direct in het oog met merken als Seiko, Frederique Constant, Vicotrinox, Tissot Guess, Michael Kors, Ti Sento, Blush en Lapponia Jewelry. 

 

Met een eigen atelier, goudsmit en werkplaats heeft familiebedrijf Brunott Juwelier nog meer te bieden. Van een bestaand sieraad kan bijvoorbeeld iets nieuws worden ontworpen en gemaakt. Dat vraagt om veel vertrouwen bij de klant, iets wat bij Brunott Juwelier al ruim een eeuw hoog in het vaandel staat.