fbpixel
Jaarclub banner

Vriendschap moet gevierd worden

Brunott Juweliers biedt je vele voordelen bij het kiezen van je clubcadeau. Afhankelijk van het soort product en van het aantal leden van je jaarclub, kunnen we je een interessante korting bieden die kan oplopen tot wel 25% per cadeau. Daarnaast is het bij veel van onze producten ook mogelijk om deze gratis te laten graveren met je clublogo of met de naam van degene die afstudeert. Tot slot heb je bij ons ook de zekerheid dat je cadeau op voorraad blijft, zodat ook degene die als laatste afstudeert nog hetzelfde cadeau krijgt.  

Hoe werkt het? 

Op afspraak bekijken we samen welk sieraad of horloge jullie club cadeau word. Aan de hand van de prijs, leverancier en de looptijd van het contract word er een korting bepaald die jullie over de gekozen horloges of sieraden krijgen. Dit alles word netjes in een contract gegoten welke door de vertegenwoordiger/verantwoordelijke van de jaarclub en Brunott Juweliers ondertekend word. Wij bestellen het aantal sieraden of horloges en bewaren deze veilig in een van onze kluizen. Zo zijn we er zeker van dat het gekozen cadeau kunnen blijven leveren aan de afgesproken prijs indien het uit collectie zou gaan of wanneer de prijs weizigd. Wanneer jullie weer een diner hebben en er is een horloge of sieraad nodig word dit gemeld zodat deze netjes klaar gemaakt kan worden. 

Inspiratie?

Je kan alvast inspiratie opdoen hier op de site. Alles wat hier te vinden is kan indien gewenst als jaarclub cadeau aangeboden worden. Hou er rekening mee dat we in onze winkel nog veel meer horloges en sieraden hebben, dus vind je online niet precies wat je zoekt, kom dan zeker langs zodat we samen kunnen kijken wat wel bij jullie club past.

Interesse of vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Of kom even langs de winkel voor een kopje koffie.

Het Brunott Team