Alles over de MeisterSinger Rotterdam Edition 2020 (+ PRE ORDER)

De MeisterSinger liefhebber kijkt ieder jaar reikhalzend uit naar de lancering van de City Editions. Geheel terecht, de horloges lijken - naarmate de tijd vordert - steeds indrukwekkender te worden. De nieuwste versie voor Rotterdam vormt het bewijs; MeisterSinger heeft er wederom een meesterwerk gemaakt!

Wie bekend is met het merk, weet dat het Duitse MeisterSinger pleit voor een meer ontspannen beleving van tijd. Om die reden zet de Rotterdam City Editie 2020 – net als alle andere MeisterSinger modellen - in op het principe van de éénwijzer. Verder bestaat de basis van dit collectors item uit een edelstalen 43mm kast en een saffierblauwe wijzerplaat met zogenaamd dégradé-effect. Tot slot het element dat maakt dat dit horloge een plekje om de pols van iedere Rotterdammert verdient: de caseback. Voorzien van een slogan en silhouette van de skyline, draag je met dit horloge de liefde voor de stad altijd bij je!

Met gepaste trots heeft MeisterSinger ons als exclusief verkooppunt van de Rotterdam Edition 2020 verkozen! Het horloge is leverbaar vanaf september, maar nu als PRE ORDER te bestellen.

PS. Als echte liefhebber van de stad kun je er maar beter snel bij zijn: in totaal zijn er slechts 10 exemplaren beschikbaar.