Black Friday Week bij Brunott!

Move over Black Friday, bij Brunott duurt het kortingsfeest een hele week!

Van maandag 22 tot en met vrijdag 27 november vind je in onze winkels en online spectaculaire Black Friday Deals. Oftewel: korting op ALLE horloges, sieraden, klokken, lampen en nog veel meer.

MAANDAG EN DINSDAG: 10% KORTING OP ALLES
WOENSDAG EN DONDERDAG: 15% KORTING OP ALLES
VRIJDAG: 20% KORTING OP ALLES

Pak snel je kans, want OP=OP

Black Friday Week bij Brunott

IN ONZE WINKELS (MA t/m DO)

Kom je van maandag 22 november tot en met donderdag 26 deals shoppen in onze winkels? Gezellig! Om jouw veiligheid en die van ons personeel te waarborgen voeren we een aangepast deurbeleid. Indien je zeker wilt zijn dat je direct onze winkel kunt betreden, raden we aan een afspraak te maken via https://calendly.com/brunott/black-friday.

IN ONZE WINKELS (VRIJDAG)

Durf jij te wachten tot de spectaculaire korting van 20%? Op vrijdag is het maken van een afspraak in onze winkel in Rotterdam verplicht. Je kunt deze eenvoudig zelf inplannen via  https://calendly.com/brunott/black-friday. En bezoek je onze winkels tussen 14:00 en 20:00 uur? Dan kun je jouw aankoop vieren met een lekker drankje aan de Brunott cocktailbar!

ONLINE

Natuurlijk kun je ook online profiteren van de deals! Heel eenvoudig, want de kortingen worden automatisch verrekend in je online winkelmandje. Maar let op, tijdens de Black Friday kortingsweek geldt een aangepast retour- en herroepingsbeleid. Retourneren is mogelijk volgens de gebruikelijke voorwaarden, op uitzondering dat de retourneringenkosten voor bestellingen die geplaatst zijn tijdens de Black Friday Week €15,- bedragen. Bovendien kan het zo zijn dat je bestelling iets langer onderweg is dan je van ons gewend bent. Hiervoor vragen we je om je begrip.

Heb je een vraag over het winkelen bij Brunott tijdens de Black Friday Week? We zijn er voor je! Chat met ons, bel ons op of stuur een mail, appje of persoonlijk bericht via Facebook of Instagram.

Veel winkelplezier!
Team Brunott

Anouk Goedegebuur