Buddha to Buddha introduceert de 18k Gold Edition 1.0

Buddha to Buddha introduceert de 18k Gold Edition 1.0

Schoonheid, kwaliteit en tijdloos design – dat is waar Buddha to Buddha voor staat. Na twintig jaar ervaring met premium 925 zilver, lanceert Buddha to Buddha de 18k Gold Edition 1.0-collectie. Handgemaakte sieraden in 18k goud.

 

 

 

Buddha to Buddha zet met deze luxe gouden sieraden een volgende stap in het maken van sieraden. De collectie is verfijnd, maar behoudt de signature touch. Geïnspireerd door de Ben - een iconische Buddha to Buddha collectie - werden de eerste gouden stukken handgemaakt door goudsmeden en gevormd tot een bijzonder sieraad. Vervaardigd in 18k puur goud, weerspiegelt deze editie luxe en premium kwaliteit. Schoonheid en tijdloos design. Embrace Life. 

 

Beschikbaarheid:
Tot 28 februari had de Bijenkorf de exlusieve rechten op de nieuwe Buddha to Buddha Gold Collection, maar gelukkig mogen deze prachtige sieraden vanaf 1 maart ook bij de echte juwelier verkocht worden. Buddha to Buddha heeft 5 juweliers geselecteerd die de eerste collectie mogen verkopen. Als Brunott Juweliers zijn we dan ook trots dat wij bij deze selectie zitten. De collectie ligt sinds vandaag in de winkel en kan ook online gekocht worden. Hou er rekening mee dat de hele collectie ontzettend gelimiteerd is. Iedere ring en armband is 1 keer verkrijgbaar in zijn maat, wat de collectie nog specialer maakt.