Dit zijn ze: de 12 beste Vaderdagcadeaus!

Waarschijnlijk is alle cadeau-inspiratie welkom, want Vaderdag ligt in het verschiet! Voor deze bijzondere dag geeft Brunott een lijstje met 12 verschillende cadeausuggesties. Maar, één ding hebben de volgende horloges, horloge-accessoires en accessoires wel met elkaar gemeen: ze geven mannen een ultiem geluksgevoel!

Horloges

Deze limited-editions zijn eenvoudiger in te pakken dan een sportwagen of een jacht, en bovendien een stuk makkelijker in onderhoud!

Voor de sportieve vader

Geïntroduceerd ter ere van Novak Djocovic ongekende prestaties op de tennisbaan: Seiko’s Astron GPS Solar. Een horloge dat gegarandeerd matcht met jouw eigen kampioen!

Voor de reislustige vader

Geïnspireerd op het indrukwekkende Baikalmeer in Rusland, beschikt de Oris Aquis Lake Baikal - naast functionele eigenschappen – over een onmiskenbare schoonheid. 

Voor de avontuurlijke vader

Een gestroomlijnde versie van het onverwoestbare pilotenhorloge, uitgevoerd in oranje-kaki kleurencombinatie. Dát is de stoere BR 03-92 MA-1 van Bell&Ross.

Voor de duikende vader

Heb jij een vader die weleens een sprong in het diepe waagt? Dit all-black Seiko Prospex duikershorloge sluit perfect aan bij hem én de speciale ambiance van het nachtduiken.

Voor de oer-Hollandse vader

Vorig jaar bracht MeisterSinger een ode uit aan Nederland. Het resultaat? De prachtige MeisterSinger NL editie, gebaseerd op de elegante Perigraph.

Horloge Accessoires

Voor de vaders die al genoeg horloges in hun collectie hebben..

Opgeruimd staat netjes

Stof, vuil en krassen op zijn horloges maken geen schijn van kans in de prachtige Howard; een zwarte horlogebox van WOLF.

Loopt op rolletjes

Binnen- of buitenhuis; een veilige opbergruimte voor je vaders klokjes is met deze Blake WOLF watchroll nooit ver weg.

Gaat voor de wind

Door de polsbeweging van je vader perfect na bootsen, komt zijn automatische horloge in deze watchwinder van WOLF nooit tot stilstand!

Accessoires

Wij kennen ze niet, maar ze schijnen er te zijn: mannen die liever geen horloge dragen. Deze accessoires houden hen tóch bij de tijd!

Goed verhaal 

Welke tijd deze klok ook aangeeft, STORY by FLYTE vertelt je vader op ieder moment van de dag een indrukwekkend verhaal. 

Licht in de duisternis  

Breng de toekomst in zijn huis met de zwevende designlamp Nikola van FLYTE

IJzersterk 

Innovatief, eigenzinnig en uniek: in feite is deze QLOCKTWO CREATORS EDITION een mooie kopie van jouw vader!