Endless Jewelry – Eindeloos combineren

Als klant heb je bij Brunott Juwelier altijd al een ruime keus gehad aan horloges, sieraden en andere fashion items maar nu kun je ook eindeloos kiezen met Endless Jewelry! Endless staat voor plezier, positiviteit, kleur en jezelf zijn. Het merk biedt de hedendaagse vrouw de mogelijkheid om een eigen sieraad samen te stellen en daarmee op te vallen.

Jennifer Lopez

Onlangs heeft zangeres en actrice Jennifer Lopez haar naam verbonden aan het merk. In het najaar van 2014 brengt zij, in samenwerking met Endless, een exclusieve collectie uit waarin de kernwaarden ’individualiteit’ en ‘schoonheid’ centraal staan.

Armbanden

Endless Jewelry is hét merk voor hoogwaardige leren armbanden met zilveren bedels. Stel zelf de ideale armband samen en laat je creativiteit de vrije loop. De lederen armbanden zijn verkrijgbaar in 12 verschillende kleuren. Tevens kun je kiezen uit een armband met een enkele, een dubbele of een driedubbele rij.

Bedels

Personaliseer jouw Endless armband naar eigen smaak met echte zilveren, gouden of rosé gouden bedels. De bedels van Endless zijn vervaardigd uit 925 sterling zilver en de gouden bedels zijn verguld met 18 karaats goud. Ook kun je je eigen blikvanger creëren met een combinatie van gekleurde edelstenen of met echte zoetwaterparels! Met Endless Jewelry is je creativiteit niet aan grenzen gebonden, de combinaties zijn werkelijk eindeloos.

 

Nieuwsgierig geworden? Laat je inspireren om te creëren bij Brunott!