Frederique Constant Manufacture cashback actie

Frederique Constant Manufacture cashback actie

Neem even een momentje voor jezelf en zorg dat je neerzit voor je dit artikel verder leest! Want de aankondiging die nu komt blaast je van je sokken. 

Frederique Constant heeft zonet aangekondigd dat ze gedurende de laatste 2 maanden van 2017 hun Manufactuur collectie in het zonnetje zetten en dit doen ze dan ook gelijk goed! 

In november en december houden we een gigantische cashback actie op een wel heel bijzondere lijn van Frederique Constant, namelijk de Manufactuur collectie. Laten we eerst een stukje uitleg geven over wat een Manufactuur is, waarom dit bijzonder is en wat Frederique Constant zo een belangrijk Manufactuur merk maakt. 
 

ImageImageImageImage
ImageImageImageImage

 

 

 

Manufactuur:

Definitie: In de wereld van het mechanische horloge wordt de Franse term manufacture, of manufactuur in het Nederlands, gebruikt om aan te duiden dat een merk minimaal 1 eigen (zelf-ontwikkeld) horloge-uurwerk in productie heeft.

 

Hoewel de horlogemerken bij voorkeur de Franse vorm gebruiken, komt het woord Manufacture van oorsprong uit het Latijn en betekent “met de hand gemaakt”. Volgens de Dictionnaire professionnel illustree de l'horlogerie definieert het begrip manufacture in elk geval als volgt: “In de Zwitserse horloge-industrie wordt het begrip manufacture gehanteerd voor een horlogehuis dat horloges (nagenoeg) volledig zelf in eigen huis vervaardigt”. Deze definitie geldt dan met name tot onderscheid van horlogehuizen die bij diverse toeleveranciers verkregen onderdelen en uurwerken (bijvoorbeeld van ETA of Sellita) assembleren tot een eindproduct. Er bestaan wereldwijd veel horlogehuizen maar slechts enkelen daarvan mogen zich het predikaat “Manufacture d'Horlogerie” aanmeten. En een van deze enkelen is Frederique Constant. Met een fabriek van 2300 vierkante meter in het hartje van het Zwitserse horloge Mekka Geneve en 15 eigen calibers mag Frederique Constant zich zonder blozen een echt manufactuur noemen. 

Nu we weten wat een manufactuur precies is en hoe bijzonder Frederique Consant wel niet is als merk, is het tijd om de Cashback actie uit de doeken te doen.

 

Cashback:

 In de maanden November en December krijgt u, bij het inleveren van een ander horloge, €500 korting op een Frederique Constant Manufactuur horloge naar keuze. €500 euro korting op deze prachtige collectie! Een mooier eindejaars cadeau kunnen wij in iedergeval niet bedenken. 
 

Hoe gaat dit in zijn werk? 

De actie geld enkel in onze winkel en dus niet in de webshop. Het horloge wat u inruilt mag van iedere waarde, ieder merk en zich in eender welke staat bevinden. Hebt u nog een oud horloge wat het al jaren niet meer doet in een lade liggen? Geen probleem. Hebt u een horloge wat zwaar beschadigd is? Ook geen probleem... Hebt u geen horloge, maar wil u wel mee kunnen doen met deze fantischtische Cashback actie? Ook geen probleem! Er zijn honderden horloges te vinden voor 5 of voor 10 euro... En ook deze nemen we in tijdens onze Cashback actie. 

We hebben zo goed als de hele manufactuur collectie op voorraad. Kom langs voor een kopje koffie en we geven je met heel veel plezier meer uitleg over dit prachtige merk, zijn horloges en onze actie. Wil je alvast inspiratie opdoen? Neem dan alvast een kijkje op onze webshop
Actie niet cumuleerbaar met andere acties/kortingen/tegoedbonnen