Grand Seiko bij Brunott Juwelier

Grand Seiko is opgericht in 1960 en heeft zicht met precisie, duurzaamheid en leesbaarheid gericht op de essentiële aspecten van het uurwerk. De Grand Seiko is er in drie soorten bewegingen; veeraandrijving, mechanisch en quartz.

 

Tijdens Basel World 2019 heeft Grand Seiko de release van de nieuwste modellen uitgebracht. Wij mogen met trots presenteren dat de volgende modellen binnenkort in ons assortiment worden opgenomen:

- SBGK005G

- SBGK007G

- SBGK009G

- SBGH269G

- SBGN009G

- SBGY003G

 

Perfectie zit hem niet alleen in het uurwerk. Het eerste wat we zien bij Grand Seiko is het prachtige design. In de eerste jaren richtte Grand Seiko zich voornamelijk op het verbeteren van de precisie waardoor Grand Seiko behoort tot de besten van de wereld.

 

Grand Seiko is in 2017 een onafhankelijk merk geworden. Sinds 1960 is de leeuw het symbool van Grand Seiko en siert de ‘koning der dieren’ de achterkant van alle Grand Seiko horloges. Het Grand Seiko-team streefde naar het maken van het meest geavanceerde en praktische horloge ter wereld, oftewel de ‘koning der horloges’. Niets symboliseert dat beter dan de koninklijke leeuw.

 

Wij van Brunott Juwelier zijn er trots op dat we een officieel verkooppunt van Grand Seiko zijn.

 

Kijk voor meer informatie bij onze Grand Seiko modellen.