Ja ik wil, trouwringen aanbieding in Rotterdam

De trouwringen aanbieding:

​Vanaf 1 april tot en met 30 juni krijg je bij Brunott Juweliers de tweede trouwring voor de halve prijs*. Deze trouwringen aanbieding geld voor de merken Breuning en Edel Design. En bij deze trouwringen aanbieding geld de korting op de goedkoopste van de twee ringen. 

Het team van Brunott Juweliers weet als geen ander hoe bijzonder het is om te trouwen en hoe een unieke ring kan bijdragen aan een van de mooiste dagen van jouw leven. Ons team kan je helpen in de zoektocht naar het perfecte paar trouwringen en met onze kortingsactie kunnen wij deze voor een unieke prijs aanbieden. Dit alles om jouw mooiste dag nóg mooier te kunnen maken. Je bent van harte welkom om een kijkje te nemen in de collectie in onze winkel, waar we een ruime collectie trouwringen presenteren, deze begint bij een aanvangsprijs van ongeveer €800.- per paar, of kijk alvast naar een heel beperkte selectie online
 

Breuning en Edel Design:

​De collectie van Breuning en Edel Design bestaat uit gouden of platina trouwringen. Witgoud, geel goud of rosé goud, alle combinaties zijn mogelijk. De trouwringen kunnen zowel in 14 karaat als in 18 karaat worden uitgevoerd. Wil je hier dan ook nog éé​n of meerdere diamanten in, ook dit is uiteraard mogelijk. Met hun sublieme afwerking en een goede prijs kwaliteitverhouding verzekeren deze merken je van een levenslang draag plezier. Breuning vervaardigd zijn ringen in Duitsland, Edel Design is in Nederland gevestigd. De levering bedraagt ongeveer 10 werkdagen, dit naargelang het model trouwringen wat jullie uitkiezen.  
 

Win een arrangement bij Restaurant Blij

​Er is meer: Als extraatje bij deze trouwringen aanbieding verloten wij op 1 juli onder alle mensen die bij ons trouwringen van onze lente actie gekocht hebben een speciaal door ons gecreëerd arrangement bij Restaurant Blij, ter waarde van 100,- euro!**
​Neem alvast een kijkje op hun website http://www.blijrotterdam.nl.

Naast onze trouwringen actie hebben we deze lente ook een actie voor onze verlovingsringen. Kijk snel voor alle informatie.

*De trouwringen aanbieding geldt voor de goedkoopste van de twee ringen en enkel voor de merken Edel Design en Breuning.
**Restaurant actie bij restaurant Blij geldt enkel bij aankoop van een paar trouwringen uit onze lente actie.