Zorg goed voor jezelf. Shop vanuit huis met 15% korting!

Let op: de informatie in dit bericht is inmiddels verouderd. Bekijk de meest recente artikelen voor actuele kennisgeving.

-----

Hoe je het ook wendt of keert, het coronavirus heeft impact! Waarschijnlijk ook op jouw koopgedrag. Je kunt daarentegen bij ons nog steeds sieraden en horloges kopen. Óók in onze fysieke winkels. Maar; om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en Brunott zo ‘coronavrij’ mogelijk te houden, hebben wij wel een aantal maatregelen genomen. We zijn je in onze winkels hartelijk – maar zonder handschudden – ten dienst, en besteden extra aandacht aan algemene hygiëne. Medewerkers met luchtwegklachten en koorts, of die de afgelopen twee weken in een land of regio geweest zijn waar de transmissie wijdverspreid is, zijn niet aan het werk. Daarnaast vragen we jou vriendelijk om onze winkels alleen te bezoeken wanneer je in optimale gezondheid verkeert.

Momenteel de allerbeste manier om jezelf of iemand anders te verwennen met een mooi cadeau, is deze online te bestellen en thuis te laten bezorgen! Deze manier geeft je zekerheid op ieder vlak, plus een mooie korting van maar liefst 15%. Koop je nu sieraden, horloges, accessoires vanuit je luie stoel en gebruik de code CORONA2020. Hiermee wordt je korting automatisch verrekend. Shoppen maar! (*Deze code geldt niet op QLOCKTWO. Neem wanneer je een QLOCKTWO artikel wilt kopen contact met ons op. En: wanneer je besluit om van je aankoop af te zien, betaal je €7,50 om deze aan ons terug te sturen.)

En hoe zit het met de reparatieservice van Brunott? Artikelen die eerder bij ons ter reparatie zijn aangeboden en inmiddels hersteld zijn, kunnen wij tegen een kleine vergoeding bij je thuis aanbieden. Neem in deze specifieke gevallen contact met ons op! Een defect horloge of sieraad die je graag wilt laten repareren kun je uiteraard nog steeds persoonlijk bij ons komen brengen. Reparaties hebben immers overleg en advies nodig van een soort dat wij niet online kunnen bieden.

Óók in deze bijzondere tijd staan onze collega's voor je klaar. Mocht het zo zijn dat de zaken iets anders zijn dan je van Brunott gewend bent, hopen we dat je hier begrip voor hebt. Hartelijk dank!

Anouk Goedegebuur