Na 118 jaar ook een winkel buiten Rotterdam

Op 1 april 1900 opende G. Brunott zijn winkel op de Oude Binnenweg in Rotterdam. In de 118 jaar en twee wereldoorlogen later zijn we uitgegroeid tot niet alleen de oudste maar waarschijnlijk ook de bekendste juwelier in het centrum van Rotterdam, en wie weet ook wel ver daar buiten?

 

Op dezelfde datum 100 jaar later, 1 april 2000, neemt de familie de Ridder Juwelier Brunott op de Oude Binnenweg over van de familie Brunott. De naam word uiteraard behouden en het bloeiende bedrijf krijgt een nieuwe familie.

 

Met drie dertigers aan het roer is het nu, 18 jaar later, de perfecte tijd om een nieuwe stap te maken. Buiten Rotterdam te treden en een tweede filiaal te openen. De vernieuwing en uitbereiding van het winkelcentrum de Koperwiek in Capelle a/d IJssel schept hierin een unieke kans. 

 

Het had mooi geweest om een traditie verder te zetten en op 1 april 2018 de deuren te openen in een prachtige nieuwe winkel in de Koperwiek! Maar de vorst in februari gooide hier roet in het eten. In plaats van de opening op 1 april 2018 vindt wel een nieuwe sleuteloverdracht plaats. Als alles volgens de planning loopt volgt dan 3 weken later de opening. 

 

De klanten die de winkel in Rotterdam kennen weten waar ze zich aan kunnen verwachten. Prachtige merken en een service en reparatieafdeling waar we super trots op zijn. Dit wordt in Capelle niet anders! 

 

Wel anders word het winkel concept. De afgelopen maanden is er hard gewerkt en hebben we samen met Jaap en Maarten van Leidmotiv een heel nieuw concept uitgedacht. Warm, licht, gezellig! Een gevoel van thuis. Wij kunnen alvast niet wachten tot we de sleutel van de winkel die we tot nu toe enkel nog op papier bestond in ontvangst mogen nemen. 

 

Hieronder de eerst impressies, het eindresultaat zal nog indrukwekkender worden.