Oktober is Grand Seiko maand bij Brunott Juwelier

Grand Seiko is aan een stevige opmars bezig, niet alleen in Nederland maar vanuit heel Europa zien we de vraag naar deze prachtige horloges stijgen. Met een volledig vernieuwde website, prachtige filmpjes op hun Youtube kanaal en nieuwe mooi opgemaakte campagne beelden lijkt het wel of Seiko Japan de marketing ontdekt heeft. Wereldwijd opent Seiko exclusieve Grand Seiko Boutiques en ook in Amsterdam hebben ze een Seiko winkel op de Heiligeweg. Deze wordt de komende maand in de volledig nieuwe Grand Seiko huisstijl gestopt zodat het beeld in de toekomst beter aansluit bij de rest van de Grand Seiko winkels wereldwijd. 

 

Seiko Nederland vond het zonde om de Grand Seiko voorraad uit Amsterdam zomaar in een kluis te leggen tijdens de verbouwing en vroeg of wij er bij Brunott Juwelier niet even vier weken op zouden willen passen. Zo een voorstel sla je natuurlijk niet af. Het succes van de afgelopen maanden maakte dat de vraag het aanbod ruim oversteeg en we de voorraad met heel veel moeite op pijl konden houden. Meestal is er bij een juwelier sprake van teveel voorraad... Wat Grand Seiko betreft was dit net omgekeerd, met een gemiddelde levertijd van 6 weken zagen de meeste horloges die we binnen kregen de etelage niet eens. Van de Fabriek in Nagano rechtstreeks om de pols van de klant, mooier kan het niet. Dankzij de verbouwing in Amsterdam kunnen we nu dus uitpakken met een uitgebreide collectie van 20 verschillende referenties waaronder een aantal heel bijzondere exemplaren. Ze hebben we een tweede exemplaat van de Limited Edtion SBGT241G, kunnen we met de SBGH257G eindelijk één van de nieuwe High Beat Divers laten zien en zijn we super trots op de Spring Drive Chronograaf Limited Edition SBGC219G

 

We proberen alle modellen zo snel mogelijk online toe te voegen zodat de voorraad op onze webshop weer 1 op 1 gelijk loopt met die in de winkel. Uiteraard zijn jullie van harte welkom om deze prachtige horloges zelf te passen, te bekijken en te kopen. Hier kunnen jullie alvast de collectie bekijken. 

 

Heb je vragen, spreek ons even aan in de chat of neem contact met ons op via het contactformulier

Het Brunott Team