One More - Combine, change and look brilliant

Brunott Juweliers presenteert One More, het nieuwe sieraden merk van Juwelenhuis Beheyt

 

She is sensual, stylish and self-confident.

This is reflected in her individual and refined look. In her uncompromising choice of gold, the most beautiful gemstones and the highest quality.
Such class.
She chooses her jewellery carefully and wears it lovingly. Her rings are worn in a unique combination, surrendering entirely to the luxury of the moment.
Look how she sparkles, subtly but convincingly. This is who she is.
One More, the reflection of her soul.

Met heel veel trots mogen wij een nieuw sieraden merk toevoegen aan onze al niet geringe sieraden collectie. One More, een prachtige collectie van 18kt gouden sieraden met diamant en natuurlijke kleur stenen. One More komt voort uit de meer dan 200 jaar ervaring van de Belgische familie Beheyt. In alles wat One More uitstraalt is duidelijk te zien dat voor deze familie perfectie het enige is wat volstaat.
​Wij zijn dan ook trots dat Brunott Juweliers een van de geselecteerde Nederlandse juweliers is die het merk mogen gaan verkopen. Vanaf 1 december zal er een ruime collectie te bewonderen zijn onze winkel. Tot die tijd kan u al op onze webshop of op de website van One More terecht. Let op, er is een grote kans dat dit liefde op het eerste gezicht wordt! Wij staan niet in voor de gevolgen, u bent gewaarschuwd. 

 

Legendary and forever
insufficiently praised

 

Beheyt, een historie van passie, vakkennis en kwaliteit over verschillende generaties heen.

Het verhaal van juwelenhuis Beheyt en haar merk One More begint meer dan tweehonderd jaar geleden. Het is een familie verhaal met een rijke geschiedenis, een huis met een gouden randje.

In 1810 vestigt Jean-Baptiste Beheyt zich in het pittoreske Poperinge en start een artisanaal atelier voor zilver- smeedkunst. Ruim vijftig jaar later is het atelier een groot succes geworden en verhuist zijn zoon Florimond het hele huis naar Kortrijk.

Vandaag zetten de broers Stef en Bob met dezelfde passie voor het vak het levenswerk van de familie verder.

 

Enkel designers die met één voet in de modewereld staan, tekenen de collectie One More uit. Het plaatje moet kloppen.

Onze designers volgen de laatste trends op de voet en geven toch een eigen toets aan elk ontwerp. Ze volgen hun eigen modegevoel. Voor elke stemming een juweel, voor elke outfit een match. De trendy hedendaagse touch maakt het af. En zo wordt elk juweel een uniek verhaal.

 

De samenstelling van elke collectie is een verhaal op zich.

Pure klasse in een tijdloze collectie van goud, edelstenen en diamant. One More is een recente creatie. Het merk is het resultaat van jarenlange vakkennis, van liefde voor het vak en van een hedendaagse kijk op design.