Oris Great Barrier Reef Limited Edition II

Oris heeft wederom de handen ineen geslagen met de Australian Marine Conservation Society (AMCS) voor het behoud en de bescherming van het Great Barrier Reef, ’s werelds grootste koraalrif. Op basis van de verkoop van het Oris Great Barrier Reef Limited Edition II duikershorloge, lever Oris een bijdrage aan het belangrijke werk van deze non-profit organisatie.

​In 2010 was er al eens een samenwerking tussen Oris en de Australian Marine Conservation Society maar dit jaar moet het een nog groter succes worden. Mede door het 50 jarige bestaan van de AMCS die dit jaar gevierd word. De organisatie werd opgericht in 1965 met als doel de bescherming van het grootste koraalrif ter wereld. De Oris Great Barrier Reef Limited Edtion II word uitgebracht in een oplage van 2000 stuks wereldwijd en is gebaseerd op de Aquis, het populaire duikhorloge van Oris. 

 

Ontwerp en functionaliteit 

​Bij het ontwerp van het horloge haalde Oris inspiratie uit de zee, maar richtte zich ook op functionaliteit en af leesbaarheid. Dus terwijl de donkere zee blauwe wijzerplaat en koraal gele details het kleuren palet van het Great Barrier Reef weerspiegelen, zorgen ze tegelijkertijd voor contrast en dus afleesbaarheid, zelfs in de duistere diepten onder het wateroppervlak.

De onberispelijke duikeigenschappen van het horloge worden voortgezet in de 46mm roestvrijstalen kast, die waterdicht is tot 50 bar/500 meter. De inleg van de in één richting draaibare lunette is van zwartglanzende keramiek – een krasvast, non-corrosief materiaal dat Oris een aantal jaren geleden voor het eerst in z’n duikershorloges gebruikte. ​​Los van de prachtige wijzerplaat, de mooi afgewerkte kast en het feit dat het horloge gelimiteerd is kenmerkt de Oris Great Barrier Reef Limited Edition II zich ook door de nieuwe inovatieve dag-aanduiding op de wijzerplaat. ​Het horloge is beschikbaar met een stalen en met een rubberen band. Beide voorzien van een mooi afgewerkte vouwsluiting.

Nu beschikbaar bij Brunott Juweliers

​De Oris Great Barrier Reef Limited Edition II is een opvallend, uiterst functioneel duikershorloge dat een belangrijke bijdrage levert aan het werk van een van ’s werelds meest gerespecteerde en effectieve organisaties voor het behoud en de bescherming van het zeeleven. Wij hebben als Brunott Juweliers de eer om het horloge te mogen verkopen. Kijk snel in onze webshop voor meer details, of kom langs de winkel om het horloge te passen en te bekijken. 

 

https://www.youtube.com/watch?v=dvyVj6k08ZY