Vergeet Moeder(dag) niet! Sieraden zijn het perfecte cadeau.

Crisistijd of niet, Moederdag is bij uitstek de gelegenheid om te laten zien hoeveel deze vrouw voor je betekent. Maar, hoe verras je haar – al dan niet op afstand – nou écht? Met een sieraad, natuurlijk! Brunott legt uit waarom sieraden het perfecte Moederdagcadeau zijn.

Sieraden zijn blijvend

Een fles parfum is binnen no-time leeg, een doos chocolade mogelijk nóg sneller. En niemand die zich van dat cadeau een jaar later nog maar iets herinnert. Sieraden van zilver, goud en edelstenen zijn daarentegen blijvend. En dat geldt ook voor de herinnering!

Sieraden symboliseren jullie band

Als er één voorwerp in staat is om de verbinding tussen jou en je moeder te symboliseren, dan is dat beslist een sieraad. Maak het extra bijzonder door het juweel ook voor jezelf te kopen, en jullie 'moeder-dochter sieraad' in ons atelier te laten graveren. Bijvoorbeeld met jullie initialen, of een figuurtje met een speciale betekenis. 

Een sieraad is een veilige verrassing

Gezien de situatie is het mogelijk beter om spontane uitjes een jaartje uit te stellen. Maar: geen nood, ook in crisistijd kun je haar verrassen! Bestel je jouw cadeau vóór 7 mei, dan zorgen wij dat ze het op Moederdag in huis heeft. Speciaal voor haar feestelijk ingepakt en eventueel voorzien van een persoonlijke boodschap.

Voor ieder budget is een sieraad

Of je nu groots wil uitpakken of het dit jaar liever bescheiden houdt, bij Brunott vind je met ieder budget het perfecte Moederdagcadeau. Bovendien ontvang je met de code STAYSAFE15 nog steeds 15% korting op vrijwel ons hele assortiment*.

Ze verdient een cadeau met de wow-factor!

Laten we eerlijk zijn. Zonder moeders, grootmoeders, bonusmoeders, overgrootmoeders en alle andere moeders zijn we helemaal nergens. En dat mag best weleens gevierd worden met een mooi cadeau. Dus of je haar nu wilt bedanken voor haar goede raad, haar onvoorwaardelijke liefde of simpelweg voor haar aanwezigheid: iedere moeder verdient een prachtig sieraad.

Maak snel een afspraak om een Moederdagcadeau te komen shoppen in onze winkels, of shop online in onze webshop! Een keuze maken lastig? Bekijk onze Moederdag special om je te laten inspireren, of vraag een medewerker om advies.

*Het merk QLOCKTWO is uitgesloten van deze actie.