Waarom je zou moeten kiezen voor een trouwring van Brunott + WIN 400 EURO SHOPTEGOED

“Gelukkig hebben we de ringen nog’’

Waarom je zou moeten kiezen voor een trouwring van Brunott!

Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Van harte gefeliciteerd! En of het nu wel of niet de bedoeling is om groots uit te pakken op deze bijzondere dag, er moeten keuzes gemaakt worden. Als het op kiezen aankomt, is investeren in een trouwring van Brunott nog altijd de beste keuze. Waarom dat is? Dat behandelen we in deze blog. Spoiler: lezen tot het eind loont!


Trouwringen

De ring staat symbool voor eeuwigheid

Al eeuwenlang wordt de ring gebruikt als symbool voor de liefde. Dat heeft alles te maken met de ronde vorm. Net als jullie liefde voor elkaar, loopt een cirkel door tot in de eeuwigheid. Berustend op het principe van eeuwige huwelijkstrouw, is er dan ook niets dat oneindige liefde op zo’n passende manier weet te symboliseren als een ring.

Een trouwring is een mooie, tastbare herinnering

Sprookjesachtige locaties, een BN’er als trouwambtenaar en een haute patisserie bruidstaart zijn weliswaar indrukwekkend, er komt een tijd dat de herinnering aan deze luxe vervaagt. Trouwringen vormen daarentegen een tastbaar aandenken aan een van de mooiste dagen van je leven. Wanneer je de ring om je vinger schuift en bijvrijwel alles waarbij je je handen gebruikt: een blinkende ring rond je vinger laat je gedachten talloze keren per dag afdwalen naar het moment waarop jij en je partner eeuwige trouw aan elkaar beloofden.

Goud is goud waard

Trouwringen moeten lang meegaan, in ieder geval de rest van jullie leven. Het is daarom verstandig om te kiezen voor ringen van goud of platina. Vooral het harde platina staat erom bekend praktisch onverwoestbaar te zijn. Echter hangt er wel een prijskaartje aan dit meest edele edelmetaal. Gelukkig is ook goud een waardevol en slijtvast metaal, en blijven gouden trouwringen gegarandeerd een lange tijd mooi. Hierbij geldt wel: hoe hoger het gehalte puur goud de ring bevat, hoe groter de kwetsbaarheid. Dit verklaart ook meteen waarom sieraden vrijwel nooit van 100% goud gemaakt zijn. Puur goud is erg zacht, en daarmee gevoelig voor beschadiging.

Een zichtbaar symbool van een onzichtbare band

Trouwen doe je natuurlijk voor jezelf. Toch kan het soms handig zijn dat trouwringen een duidelijk signaal afgeven aan de buitenwereld. Als universeel teken van liefde en verbinding, toont het dragen van een trouwring aan dat je de liefde van je leven gevonden hebt en dus niet meer op zoek bent naar een partner.

Trouwringen uitkiezen is een feestje

Het kiezen van jullie trouwringen is superleuk! Mits je het goed aanpakt. Onze ervaring leert dat het kiezen van de ringen best overweldigend kan zijn. Én dat jij en je partner niet zomaar ‘even’ een set uitkiezen. Jullie gaan de ringen namelijk voor de rest van jullie leven dragen, en het aanbod is enorm. Geelgoud, witgoud, roségoud, of een combinatie van kleuren. Klassieke modellen of een modern design. Met fonkelende diamanten, of juist zonder. Hoe dan ook, we begrijpen dat jullie best wat hulp en advies kunnen gebruiken. Onze trouwringenexperts maken jullie wegwijs in de mogelijkheden en maken van het uitkiezen van de trouwringen een feestje!


Ring huwelijk


Zin in een beetje voorpret? Kom dan samen naar Brunott en vind samen met ons jullie perfecte trouwringen. Met lekkere koffie, ruime tijd en prijzen die al beginnen bij 800 euro per paar, is het moeilijk om bij ons níét te slagen! 

En omdat een set trouwringen uitzoeken nóg leuker is met wat stoptegoed op zak, maak je nu kans op 1 van de 3 waardebonnen ter waarde van 400 euro! Alle ins en outs van deze actie vind je op de uitgebreidste en meest bezochte trouwsite Nederland: ThePerfectWedding.nl