Christian Bauer

Toon 1 - 0 van 0
Geen producten gevonden...

Een innige omhelzing, of wellicht een voorzichtige kus. Iedere romance kent een pril begin. Oneindige mogelijkheden met goud, palladium, platina en fonkelende diamanten, maken dat er nooit een eind aan deze liefde komt.

Begin zonder einde

Christian Bauer brengt ons naar Duitsland, waar in de vroege jaren van de 18e eeuw de bouwstenen zijn gelegd voor het oneindige liefdesverhaal van dit familiebedrijf. Teruggrijpend op meer dan 135 jaar geschiedenis, vaart vandaag de dag achterachterkleinkind Felix Hirzel in het kielzog van zijn voorgangers. En zo bouwt het prestigieuze Duitse trouwringenmerk voort op de expertise, etiquette en kwaliteitsstandaard van haar voorgangers.

Duurzaamheid duurt het langs

Het eeuwenoude ambacht en de passie voor echte waarden wordt nog altijd in leven gehouden. In de vijfde generatie van het iconische merk stroomt duurzaamheid evenzeer als waarde door de aderen. Het nieuwe firmagebouw verbindt een milieuvriendelijke omgeving met metalen uit reeds gedolven voorraad en gecertificeerde, conflictvrije edelstenen. Voor schitterende verlovings- en trouwringen, in alle facetten.

Liefde is..

Een oneindige cirkel, een ring die draait om de meest bijzondere band tussen twee personen. Liefde dient bezegeld te worden met een ring van Christian Bauer. Als trouwe partner van Christian Bauer, is Brunott de snelste weg naar een liefdesring die tot in het oneindige rijkt