Grand Seiko

Toon 1 - 11 van 11

Grand Seiko - Grootmeester

Vastberaden om uit te blinken met een horloge gecreëerd volgens de hoogst haalbare standaard van nauwkeurigheid, slijtvastheid, draagbaarheid en aantrekkelijkheid, bracht de Seiko Group in 1960 Grand Seiko tot leven. Niemand die het vandaag de dag nog aan de grote klok hoeft te hangen: op het gebied van horloges is Grand Seiko wereldwijd grootmeester.

Grand Seiko - High level of art

Streven naar perfectie heeft geleid tot collecties vol unieke kunstwerkjes. De onevenaarbare kwaliteit van de uurwerken wordt vertegenwoordigd vanuit hun studio’s; twee locaties waar Grand Seiko het complete vervaardigingsproces volledig meester is. Geavanceerde technologie wordt gecombineerd met handmatig meesterschap, gecreëerd voor horlogeliefhebbers die waarde hechten aan perfectie.

Nine Enduring Elements of the Grand Seiko Style

De 'Nine Enduring Elements of the Grand Seiko Style' zette in 1964 een standaard voor het design van ieder toekomstig horloge van het Japanse merk. Onder andere de bijzondere zijkant van de kast, dubbelbrede index op 12 uur en de hoogglans (Zarastu gepolijste) lunette zijn kenmerkend voor de elegante Grand Seiko-horloges.

De grote pracht van Grand Seiko 

Een Grand Seiko horloge was nog nooit zo dichtbij. Brunott heeft de mooiste modellen zoals de Snowflake van Grand Seiko in de collectie. Wij zijn officieel dealer van het merk en kunnen je helpen aan het exemplaar dat volledig aansluit bij jouw wensen!