GUESS Watches

Toon 1 - 5 van 5

GUESS Watches - Fashion meets function

Fashion feilloos combineren met kwaliteit; GUESS is er meester in. Met GUESS Watches voegen ze daar nog wat extra’s aan toe. Wat rest is functionaliteit in zijn meest aantrekkelijke vorm.

GUESS’ succes

Opgericht in het Amerikaanse Los Angeles van de jaren tachtig, heeft het merk van de Marokkaanse gebroeders Marciano een nog jonge, maar zeer succesvolle geschiedenis. Na furore gemaakt te hebben met steengewassen jeans en een slimme marketingcampagne, behoorde het merk in 1981 plots tot de grootste internationale modelabels. Met sieraden, tassen, kinderkleding en lifestyle accessoires breidde GUESS haar succes alleen maar verder uit. De iconische horloges - die tevens de polsen van menig wereldster hebben mogen sieren – hierbij dan niets eens genoemd.

GUESS Watches zijn een eersteklas statement

GUESS Watches kunnen onmogelijk aan iemands oog ontsnappen! De ontwerpen zijn stijlvol, modern, glamorous en gemaakt om de show mee te stelen. Het merk deinst dan ook niet terug voor kleurrijke wijzerplaten, glitters en plenty kristallen. En toch beperken GUESS horloges zich niet tot het maken van een statement. Hoogwaardige Quartz uurwerken maken GUESS Watches tot superieure tijdmeters met een grote nauwkeurigheid.

Guess what?

Brunott is erkend dealer van GUESS Watches. Hierdoor hebben wij altijd de allernieuwste GUESS Watches horloges voor dames en heren in onze collectie. Laat je verleiden door bijzondere materialen en sprankelende elementen en kies hier het model dat bij jou past!