Meistersinger

Toon 1 - 12 van 81

Meistersinger - Rituals of time

We moeten rennen, springen, vliegen, duiken, vallen, opstaan en weer doorgaan. Maar de tijd kent geen genade. Voor MeisterSinger reden genoeg om te breken met de hectiek van de dag. Vanuit de slogan ‘Rituals of time’, gelooft het merk in goed doordachte, geconstrueerde producten en een meer ontspannen tijdsbeleving.

Eenheidswijzer

MeisterSinger zet vanaf het eerste uur in op een beproefd principe: dat van de éénwijzer. De wijzerplaat van de Meistersinger producten geven deze filosofie perfect weer; de tijd verstrijkt in eenheden van vijf minuten. Hiermee grijpen zij terug op de traditie van tijdmeting in zijn meest authentieke vorm, identiek aan de zonnewijzer en de eerste mechanische zakhorloges uit de 17e eeuw.

De fascinerende modellen van Meistersinger

In termen van technologie en design, voldoen de modellen uit de collecties van het Duitse MeisterSinger aan de hoogste standaarden. De fascinerende ontwerpen berusten op hoogwaardig vakmanschap en zijn in de loop der jaren bekroond met prestigieuze designprijzen. Lijnen van de modellen No1, No2 ,No3, Pangeae, Salthora, Salthora Meta X, Perigraph, Neo, Singulator, Paleograph, Circularis, Adhaesio en Phanero sieren de collectie, hoewel het Duitse merk zich er niet van laat weerhouden om met edities in zeer gelimiteerde opgave te komen.

Het horloge van je dromen

Als officieel dealer hebben wij hebben de gehele collectie mechanische horloges van MeisterSinger op voorraad. Klassiek, modern of tijdloos. Handopwinder, automatisch of met gangreserve – Brunott is de plek om een MeisterSinger horloge aan te schaffen.

Hoe lees je een horloge met 1 wijzer? 

de 12-uur wijzerplaat is verdeeld in 144 indexen. Elke streepje staat voor 5 minuten. 

De combinatie van de dikke 15, 30 en 45-minuten indexen en de dunne naaldwijzer maken het makkelijk om een Meistersinger horloge tot op 5 minuten nauwkeurig af te lezen.