Nanis

Toon 1 - 12 van 29

NANIS opgericht door Laura Bicego

Geboren in een familie van gerenommeerde Italiaanse edelsmeden, zit de liefde voor juwelen diepgeworteld in Laura’s ziel. Dat de oprichtster van NANIS in de voetsporen van haar vader zou treden was voor niemand een verrassing. Het merk dat zij in het jaar 1990 lanceerde was dat echter wél.

NANIS staat voor vrouwelijkheid in alle facetten

De collecties van NANIS vertellen vanaf het allereerste moment het verhaal van vernieuwende, eigentijdse weergaven van het klassieke Italiaanse juwelenthema. NANIS staat voor vrouwelijkheid in alle facetten; Laura is een vrouw die voor vrouwen ontwerpt. De lichte, praktische en veelzijdige sieraden onderschrijven de stijl en persoonlijkheid van de moderne vrouw en zijn ontworpen om haar een krachtig, stralend en geweldig gevoel te geven.

Liefde voor goud

De ambachtelijk vervaardigde sieraden van NANIS onthullen Laura’s liefde voor goud. Goud is wat zij nodig heeft om haar prachtig vormgegeven juwelen te kunnen produceren. Dit kostbare edelmetaal wordt in haar ontwerpen soms gecombineerd met prachtige kleurstenen. Een indrukwekkend geheel, al is het alleen al wegens de hoogwaardige kwaliteit en sublieme afwerking.

Italian Jewels

De zoektocht naar Italiaanse sieraden met een verfijnde, stijlvolle touch eindigt bij Brunott! Als erkend dealer van NANIS vind je bij ons een breed aanbod ringen, armbanden, kettingen en oorbellen van het prachtige NANIS.