NOL - Dutch design

Jean Jacques Sneijders, het Nederlandse gezicht achter de NOL sieraden, mag zich met recht een meester noemen. Al meer dan 55 jaar worden de design-sieraden - naar zijn signatuur en met zijn meesterteken - gesmeed door een achttal Nederlandse vakmensen. Volledig op maat en naar wens, want ieder juweel wordt met ongekende zorg exclusief voor de draagster vervaardigd.

Iets moois nóg mooier maken

NOL sieraden benadrukken de schoonheid van elke vrouw. Met prachtige materialen en technieken volgen zij de lijnen van haar lichaam, brengen accenten aan en onderstrepen zo op krachtige wijze haar karakter.

Bescheiden schoonheid

De collectie laat het overbodige achter zich en schittert door pure eenvoud. Het zuivere handwerk resulteert in een aanbod zilveren en gouden spangen, ringen, oorsieraden, armbanden en broches dat beslist in de smaak valt bij de vrouw met oog voor tijdloze elegantie.

Onderstreep jouw schoonheid

Voor de moderne sieraden van NOL ben je bij ons aan het juiste adres. Als erkend dealer van het merk heeft Brunott altijd een ruim aanbod uit de collectie voor je beschikbaar.