One More

Toon 1 - 12 van 126

One More 

Passie, vakmanschap en uitstekende kwaliteit over verschillende generaties heen: een doordachte opsomming van elementen waar de sieraden van juwelenhuis Beheyt zich door laten typeren. Ruim tweehonderd jaar na de oprichting van Beheyt Jewels, maakt het Belgische merk vandaag de dag naam met een breed scala merken. One More is daar een prachtig voorbeeld van. 

De pure schoonheid van One More

De schoonheid van het leven gaat schuil in de juwelencollectie van One More. Geïnspireerd door herinneringen van het hart, geven de armbanden, halskettingen, hangers, ringen en oorstekers op liefdevolle wijze kleur aan het bestaan. De collecties stellen de draagster in staat om telkens weer een schitterend juweel aan haar combinatie toe te voegen, wat maakt deze uiteindelijk haar sprankelende karakter volledig weet te weerspiegelen.

Levensgenieters

De sieradenkunstenaars in het One More atelier zijn levensgenieters pur sang. Gefascineerd door het eeuwenoude metier van de edelsmid, creëren zij met materialen van uitmuntende kwaliteit een grote verscheidenheid aan juwelen. Unieke stukken, vervaardigd met drie verschillende soorten goud, kleurstenen en fonkelende diamanten. Gemaakt om een leven lang van te genieten.

Nog eentje dan?

Smaakvol en bijzonder: een sieraad dat kleurrijke edelstenen, fonkelende diamanten en jou als persoon tot leven laat komen. Daar heb je er toch nooit genoeg van? Als erkend dealer van One More, hebben wij een schitterende collectie sieraden van het merk voor jou voorhanden. Jouw eerste, tweede of ontelbare One More sieraad ontdek je bij Brunott!