Schaffrath

Schaffrath 1923

Eigen diamantdeskundigen kopen eersteklas edelstenen aan in Antwerpen. Goudsmeden, slijpers en zetters vervaardigen de sieraden in filigraan handwerk.. Ieder heeft een andere smaak, maar vakmanschap herkent iedereen: de gebroeders Schaffrath stellen de allerhoogste eisen aan hun juwelen.

De onvervalste ambacht van de gebroeders Schaffrath

Al bijna een eeuw vervaardigt Schaffrath vanauit het Duitse Hanau de meest prachtige juwelen. De bescheiden start in 1923 is uitgegroeid tot een zeer succesvol heden waarbij termen als kwaliteit, innovatie en esthetiek nooit zijn weggeweest. Elk juweel is een handgemaakt meesterwerk, waarbij door het familiebedrijf enkel gebruik wordt gemaakt van de meest waardevolle materialen.

Een ziel van diamant

Met name de liefde voor diamant zit diepgeworteld. Schaffrath’s overtuiging dat de ziel van een Schaffrath sieraad wordt gevormd door deze luxueuze edelsteen, heeft geresulteerd in een revolutionair plaatsingssysteem waarbij de diamant in alle vrijheid kan bewegen. Omringd door glanzende en matte edelmetalen, lijkt de sprankelende diamant als een ster in het midden te zweven. En zo komen de superieure diamanten - waarvan sommige zeer zeldzaam - in een juweel uit de Liberté- of Calla collectie pas écht tot leven.

Vind de liefde!

De sprankelende ringen, colliers, armbanden en oorbellen van Schaffrath 1923 zijn verkrijgbaar bij Brunott. Als erkend dealer van het exclusieve merk vind je bij ons het diamanten juweel dat jij liefhebt!