Tissot

Toon 1 - 12 van 59

Tissot since 1853

Een slimme samenwerking tussen vader en zoon Tissot: terwijl vader Charles-Félicien waakt over het atelier in het Zwitserse Le Locle, reist zoon Charles-Émile de wereld over om de kwaliteitshorloges op de internationale kaart te zetten. Een succesverhaal; in 1853 begonnen en nog lang niet uitverteld. 

Tissot - Innovators by Traditions

Vooruitstrevend en vernieuwend is Tissot vanaf het eerste uur: het allereerste stenen-, houten- en zelfs porseleinen horloge staat op naam van het Frans-Zwitserse merk. Ultra vrouwelijke- en geavanceerde sportmodellen volgden, evenals – wederom - een aantal wereldprimeurs. Met als paradepaardje de T-Touch, het eerste tactiele horloge ter wereld dat zich tot op de dag van vandaag graag laat verfijnen en de basis vormt voor nieuwe Tissot-modellen. Allen getuigen van vakmanschap en zijn van uitzonderlijke kwaliteit. Reden genoeg om wereldwijde erkenning te genieten en ingezet te worden als officiële tijdwaarnemer van grote sportevenementen. 

Tissot - Uiterst veelzijdig

Tissot verlegt de grenzen van zowel de mode- als de horlogewereld en creëert horloges die betrouwbaar, luxueus en uitzonderlijk stijlvol zijn. Modellen uit de omvangrijke collectie zijn stijlvol en elegant, dan wel stoer en sportief. Digitaal of analoog, voor man of vrouw.

This is your time 

Als je Zwitserse perfectie liefhebt kun je niet om de horloges van Tissot heen. Brunott heeft een groot aanbod Tissot horloges voor zowel dames en heren beschikbaar. Als erkend dealer stuit je bij ons altijd op jouw favoriete model!