Victorinox

Toon 1 - 12 van 42

Victorinox - Swiss Army kwaliteit

Wie gaat voor naar niets minder dan kwaliteit, komt al gauw uit bij Victorinox. Is het niet voor een Zwitsers zakmes of reiskoffer, dan wel voor een fantastisch Swiss Army-geregistreerd horloge van Zwitserse makelij.

Victorinox Watches

Dat de familie Victorinox beschikt over een sterke pioniersgeest valt nauwelijks te ontkennen. Het bekende rode zakmes dat zij zo’n 130 jaar terug introduceerden bestaat inmiddels uit een serie van 360 modellen en vindt nog steeds gretig aftrek. De kwaliteit, functionaliteit en betrouwbaarheid van de messen is in de loop der jaren moeiteloos doorgevoerd in andere collecties. Waaronder een serie oersterke horloges; ieder stuk aan minstens 100 tests onderworpen en onverwoestbaar gebleken.

Form follows function 

De horlogecollectie van Victorinox bestaat uit uiteenlopende collecties en zijn ontwikkeld voor iedereen en elke gelegenheid. Stoer, robuust en met een onderscheidende esthetiek belichaamt de herencollectie de essentie van de hedendaagse mannelijkheid. Dunnere, lichtere en verfijndere modellen zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de wensen van de stijlvolle vrouw. Robuuste duikhorloges om iedere oceaan of jungle te trotseren, chronograven om te begeleiden bij dagelijkse avonturen en horloges met mechanische uurwerk om over te dragen aan de volgende generatie. En altijd weer die perfecte combinatie van vorm en functionaliteit.

Ontdek Victornox

Ga voor kwaliteit, functionaliteit én een prachtig design en kies voor een horloge van dit Zwitserse merk. Als erkend dealer vind je bij Brunott een grote collectie horloges van Victorinox!