Betaalmethoden

Of je die portemonnee een end uit je broek laat hangen of niet, het betalen van je bestelling bij Brunott.nl kan op verschillende manieren. Da’s kaassie, al zeggen we het zelf. Wij accepteren de volgende betaalmethoden:

 • iDEAL: vertrouwd, gemakkelijk en veilig online betalen via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van je eigen bank. Betalingen die plaatsvinden via iDEAL zijn gebaseerd op een overboeking, waarbij het bedrag en het rekeningnummer van de begunstigde alvast voor je is ingevuld. iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot.

 • Creditcards: online shoppen en achteraf betalen! De webshop van Brunott ondersteunt betalingen met Visa, MasterCard, American Express, Maestro, CartaSi en Cartes Bancaires. Betalen met creditcard is erg makkelijk. Vul simpelweg je kaartgegevens in en autoriseer de betaling. De limiet voor een creditcardbetaling bedraagt €5000,-.

 • Klarna Achteraf Betalen: betalen doe je achteraf, binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over het privacybeleid dat Klarna hanteert, verwijzen wij je door naar Klarna.

 • Paypal: veilig, makkelijk en snel betalen via een online account. Betalingen via PayPal zijn volbracht in een paar klikken, zonder gedoe met het invullen van bankgegevens of creditcardnummers. Om van deze betaalmethode gebruik te maken, moet je beschikken over een PayPal account. Betalen met PayPal is bij Brunott altijd gratis. Voor het openen van een PayPal rekening en informatie over de PayPal Aankoopbescherming, verwijzen we je naar PayPal.

 • Bancontact: betrouwbaar, snel en eenvoudig shoppen via je Bancontact-kaart en kaartlezer van je eigen bank. Of betaal mobiel met de Bancontact-app op je smartphone. Bancontact wordt ondersteund door 20 grote Belgische banken en is altijd gratis.

 • Apple Pay (binnenkort beschikbaar): ervaar het gemak van snel en makkelijk betalen met je Apple device. Om gebruik te maken van Apple’s betaalmethode, is een iPhone, iPad, Mac met Touch ID (of een Mac zonder Touch ID + Apple Watch of iPhone) en webbrowser Safari nodig. Apple Pay is volkomen veilig – voor een succesvolle betaling is het nodig je identiteit te verifiëren via Face ID of Touch ID.

 • Klarna Gespreid Betalen (binnenkort beschikbaar): betalen doe je achteraf en in termijnen. Het termijnbedrag en de looptijd wordt bepaald middels het systeem van Klarna en varieert van 3 tot 36 maanden. ‘Gespreid Betalen’ is beschikbaar voor betalingen in België, Duitsland en Finland. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over het privacybeleid dat Klarna hanteert, verwijzen wij je door naar Klarna.

 • Bankoverschrijving (SEPA): de betaling van jouw artikel(en) volledig zelf regelen kan via overboeking. De betalingsinformatie ontvang je direct op je scherm of per mail. Betalen via bankoverschrijving (SEPA) is altijd gratis.

 • Giropay: Vergelijkbaar met iDEAL, verloopt een online betaling via Giropay via de internetbankieromgeving van je eigen bank, zonder speciale software. Vertrouwd, gemakkelijk en veilig. Betalen met Giropay is helemaal gratis.

 • KBC/CBC Payment Button: Via de KBC/CBC Payment Button kun je als Belgische klant van de KBC- of CBC bank veilig, vertrouwd en gemakkelijk de bestelling betalen. Voor betalingen via deze betaalknop worden geen extra kosten in rekening gebracht.

 • Belfius Direct Net: Betalen via de Belfius of de Belfius Mobile App is makkelijk en veilig! Als Belgische klant van Belfius verricht je in de vertrouwde bankomgeving, realtime de betaling van je bestelling. De begunstigde, het bedrag en de omschrijving zijn al ingevuld. Bovendien zijn betalingen via Belfius altijd gratis!

 • ING Home’Pay: Veilig, makkelijk en snel online betalen als Belgische klant van ING kan met ING’Homepay. De betaling verloopt via het persoonlijke ING Home’Bank of Business’Bank account. Aan deze betaalmethode zijn geen extra kosten verbonden.