COVID

Helaas zijn onze fysieke winkels gesloten. Maar de mooiste sieraden, horloges en (interieur)accessoires koop je nog steeds bij Brunott. Al 120 jaar.

Met ingang van dinsdag 15 december zien de mogelijkheid er als volgt uit:

Online winkelen

Webshop

Onze webshop is ongetwijfeld de beste plek om inspiratie op te doen en door een deel van onze collectie te struinen. Let op: het aanbod in de webshop betreft slechts een fractie van ons volledige assortiment!

Private online shopping

Omdat een groot deel van onze collectie extra aandacht verdient, staan de artikelen uit deze categorie niet online. De meest betoverende, exclusieve horloges en sieraden laten we je natuurlijk wél graag zien in een private online shopsessie. Beeldbellen (via Zoom) biedt uitkomst in de huidige werkelijkheid. Via dit platform kan een van onze medewerkers je momenteel de beste indruk geven van de producten die we verkopen. Live vanuit onze winkel gaan we samen op zoek naar het perfecte cadeau! Daarnaast is het via beeldbellen geen enkel probleem om je te adviseren over ons gehele assortiment.

MAAK EEN AFSPRAAK

In de fysieke winkel

Reparaties

Je horloge of sieraad is kapot! We begrijpen dat je niet lang zonder kunt. Nagenoeg alle defecten kunnen we voor je herstellen. Het is mogelijk om op afspraak defecte horloges en sieraden te komen brengen en op te halen in de fysieke winkel.

Ophalen bestellingen

Heb je het perfecte cadeau (voor jezelf) gevonden tijdens een private online shopsessie, en wil je deze het liefst zelf ophalen? Dit is op afspraak mogelijk! Bestellingen die geplaatst zijn in de webshop, kun je ook op deze manier ontvangen.