Anne-Beau van Veen

Het kan Anne-Beau niet exclusief genoeg zijn. Special- en limited editions zijn dan ook helemaal haar ding! Je kunt bij haar uitstekend terecht voor een origineel sieraadontwerp of een toffe combinatie met kleurstenen.

Anne-Beau

WIE – Anne-Beau van Veen
SINDS – 1998
WAT – Verkoopmedewerkster/Assistent Manager Capelle
TYPISCH Anne-Beau – Gezellig, Enthousiast, Hulpvaardig

FAVORIETE MERKEN – Oris, One More
FAVORIETE SIERAAD –
FAVORIETE HORLOGE - Oris Aquis date

Anne-Beau bij Brunott Het kan Anne-Beau niet exclusief genoeg zijn. Special- en limited editions zijn dan ook helemaal haar ding! Je kunt bij haar uitstekend terecht voor een origineel sieraadontwerp of een toffe combinatie met kleurstenen.

Sunday Funday Zondag - de enige vrije dag van Anne Beau én haar vriend - staat in het teken van quality time. Vroeg uit de veren, uitgebreid ontbijten en daarna samen iets leuks doen. Autospotten is bij beiden favoriet; zich verlekkeren aan premium modellen op een beurs vinden ze fantastisch.

Anne-Beautiful Het is vrij onwaarschijnlijk dat Anne Beau haar passie voor juwelen ooit zal kwijtraken.. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, heeft ze zelf in ieder geval zelf iets om op terug te vallen: haar aangeboren gevoel voor schoonheid! Behalve dat deze verzorgde dame goed overweg kan met kwasten en krultangen, is haar beauty kennis ook volledig op up to date. Je hoeft dan ook niet gek op te kijken als ze in een parfumerie wordt aangesproken voor advies - dit overkomt haar regelmatig.

Sightseeing en shoppen Anne-Beau’s ideale vakantie speelt zich af in Amerika. Wel in een luxe touringcar, want ze houdt er niet van om met een immense rugzak te moeten sjouwen. Backpacken is voor haar ook eigenlijk onmogelijk; want naast het bewonderen van de natuur, wil ze vooral ook naar de USA om heel veel te shoppen.

Lekker gezellig! In goed gezelschap schuift Anne-Beau graag aan tafel bij een restaurantje. Om lekker te eten, maar vooral om te genieten van het samenzijn met vriendinnen of familie. Favoriete eetadresjes heeft ze niet; ze is al gauw tevreden. Een dessertkaart is dan ook de enige vereiste; eentje waar veel chocoladelekkernijen op staan!

Bijzonder Beau Unieke tassen, one of a kind jurkjes en kekke schoenen: je zult Anne Beau niet gauw aantreffen in een standaard outfit. Het liefst blijft weg bij de mainstream en shopt ze bij exclusieve boetiekjes. En dat geldt ook voor de parfum die ze draagt!

 

Maak een afspraak met Anne-Beau