Dennis Simons

Ondanks dat Dennis een vast gezicht is in de winkel, voelt hij zich in het atelier misschien wel het meest op zijn plek. Hij ontwerpt, maakt en repareert, en daar is deze goedlachse vakman bijzonder goed in. Of je nu een spiksplinternieuw juweel wenst van

Dennis

WIE – Dennis Simons
SINDS – 1987
WAT – Repairmaster Rotterdam
TYPISCH Dennis – Positief, ruimdenkend, oplossingsgericht

FAVORIETE MERKEN – Grand Seiko, Schaffrath, One More
FAVORIETE HORLOGE –
FAVORIETE SIERAAD –

Dennis bij Brunott Ondanks dat Dennis een vast gezicht is in de winkel, voelt hij zich in het atelier misschien wel het meest op zijn plek. Hij ontwerpt, maakt en repareert, en daar is deze goedlachse vakman bijzonder goed in. Of je nu een spiksplinternieuw juweel wenst van oud goud óf van nieuwe materialen: Dennis kan het regelen!

Rise and shine Het turbulente leven van Dennis kent één stabiele factor: zijn ochtendritueel. Pas na het lezen van de krant, het kijken van het nieuws en het eten van twee boterhammen is hij ready to go. Langer dan een kwartiertje duurt deze kickstart trouwens niet, maar het moment is wel heilig voor hem.

Gezelligheidsdier Dennis leeft vanuit het motto: hoe meer zielen, hoe meer vreugd. De week begint vrij rustig, maar naarmate het weekend vordert wordt het steeds gezelliger om hem heen. Waar Dennis is, zijn spontane barbecues, tapasplateaus en hartelijke onderonsjes met alle bekenden die hij onderweg tegenkomt. Dat zijn vrouw het vertikt om samen met hem boodschappen te doen, kan hij haar dan ook niet kwalijk nemen.

The perfect wedding Wat hem betreft is het cliché meer dan waar: de dag waarop hij het ja-woord gaf was de mooiste van zijn leven. Het sprookjeshuwelijk tussen Dennis en zijn vrouw Jalisa vond plaats in de prachtige Spaanse natuur van Alicante, en heeft niet alleen hén, maar het hele gezelschap dichter bij elkaar gebracht. Vrienden en familie praten nog steeds samen na over deze bijzondere bruiloft.

Kou en kaiserschmarrn Als fervent ski- en snowboardliefhebber speelt de vakantie van Dennis zich vaak af in Oostenrijk. De kneepjes van de wintersport beheerst hij tot in de puntjes, maar ook over après ski hoef je hem niets meer uit te leggen. Maar: nagenieten gebeurt pas nadat hij zich flink heeft uitgesloofd op de piste! Die Jägermeister onder aan de berg moet hij immers wel verdiend hebben.

 

Maak een afspraak met Dennis