Jalisa van Veen

Het oprechte enthousiasme waarmee ze haar werk doet is bij Jalisa duidelijk voelbaar. In het bijzonder wanneer er een klant van het mannelijk geslacht een beroep op haar expertise doet: verlovingsringen en Grand Seiko behoren toch wel tot haar specialisme

Jalisa

WIE – Jalisa Simons van Veen
SINDS – 1989
WAT – Inkoop & Presentatie
TYPISCH Jalisa – Rustig, behulpzaam, oplossingsgericht

FAVORIETE MERKEN – Nanis, One More, Grand Seiko
FAVORIETE HORLOGE – Grand Seiko SBGA407 Skyflake
FAVORIETE SIERAAD – Nanis Ipanema BS5-577 en Transformista BS5-251

Jalisa bij Brunott Het oprechte enthousiasme waarmee ze haar werk doet is bij Jalisa duidelijk voelbaar. In het bijzonder wanneer er een klant van het mannelijk geslacht een beroep op haar expertise doet: verlovingsringen en Grand Seiko behoren toch wel tot haar specialismen! Ze kan dan ook niet wachten tot hij terugkomt naar de winkel om in geuren en kleuren te vertellen wat zijn aankoop voor moois teweeggebracht heeft.

Pretty Perfect Als het op presentatie aankomt, zit schoonheid voor Jalisa in de kleinste details. Ze kijkt altijd vanuit fotografisch oog naar objecten, landschappen en ruimten. Met als resultaat dat zij er zelf, maar ook de winkel er altijd spik en span en uitziet. Zelf spreekt ze trouwens niet van een ‘talent’, maar haar vrienden, familie en collega’s weten wel beter.

Zomerkoninginnetjes Al zo lang ze zich kan herinneren is Jalisa dol op aardbeien. En dan niet een klein beetje; stapelgek is ze op het rode fruit! Geen slagroom, geen suiker, noch ijs: ze eet ze het liefst zó uit het vuistje. Sappig, zoet en vol van smaak zijn ze voor haar bijna magisch.

De prins is een paard Op liefdesgebied heeft Jalisa nooit hoeven klagen: al op achtjarige leeftijd ontmoette ze de man vaar dromen. Jaren later is ze nog altijd hoteldebotel op paard Lagie. Ontspanning, steun en plezier: bij hem vindt ze het allemaal! De liefde is bovendien geheel wederzijds: de vonken spatten er vanaf wanneer de twee samen zijn.

Gletsjers en geisers Als natuurliefhebber moest het er ooit van komen: een trip naar IJsland. Inmiddels heeft ze het land van vuur en ijs van haar bucketlist mogen afstrepen en koestert ze de herinnering: de adembenemende schoonheid van de ongerepte natuur heeft al haar verwachtingen overtroffen. Het hoogtepunt van de reis? De gletsjertocht in een Super Jeep!

Sterren van de week Zondag is onbetwist de favoriete dag van haar werkweek. Ze geniet er van om mee te gaan met de flow van deze ‘rustdag’ en het feit dat klanten álle tijd van de wereld lijken te hebben. Toch is ze ook op maandag érg graag in de winkel; aan het begin van de nieuwe week maakt Jalisa de balans op en creëert ze haar zakelijke to-do list.

 

Maak een afspraak met Jalisa