Leoniek Schreuring

Leven zonder to-do lists is voor Leoniek niet voor te stellen. Of het nu de dagelijkse boodschappen, werkzaamheden bij Brunott of klusjes thuis betreft; opsommen en afvinken maakt deze geordende dame super productief.

Leoniek

WIE – Leoniek Wooning-Schuering
WAT – Verkoopmedewerkster
SINDS - 1983
TYPISCH LEONIEK – Zorgzaam, creatief, gestructureerd

FAVORIETE MERKEN – Grand Seiko, Monzario, One More
FAVORIETE SIERAAD - One More Salina Oorstekers
FAVORIETE HORLOGE - Grand Seiko SBGR251G Heritage

Lijstjes, lijstjes, lijstjes Leven zonder to-do lists is voor Leoniek niet voor te stellen. Of het nu de dagelijkse boodschappen, werkzaamheden bij Brunott of klusjes thuis betreft; opsommen en afvinken maakt deze geordende dame super productief.

Oermoeder Meer dan de glimlach van zoontje Kyan is niet nodig om het hart van Leoniek te laten smelten. Quality time met haar kleine man is dan ook aan de orde van de dag. En hoewel niet altijd mogelijk, waakt ze het liefst geen moment van zijn zijde.

De Big Five Leoniek is een echte Africaholic: haar liefde voor het continent, de mensen en de wilde dieren zit diepgeworteld. Gewapend met een verrekijker en camera heeft ze al diverse keren de Afrikaanse savanne onveilig mogen maken. Als toerist, maar evengoed als vrijwilliger in een bijzonder hulpprogramma voor cheeta’s.     

Hangertje De kans is groot dat je Leoniek aantreft met een bijzonder kettinkje om haar hals. Voor haar verjaardag kreeg ze van Brunott een kyaniet hanger; een prachtige edelsteen die subtiel verwijst naar de naam van haar zoontje.  Tref je haar zonder kyaniet? Dan draagt ze het juweel dat zijn geboorte symboliseert. 

Boter, suiker en eieren Als baktalent grijpt Leoniek élke gelegenheid aan om taart te bakken. Luchtig biscuit met aardbeien botercrème is haar signatuur recept. Pakjes en zakjes komen er trouwens niet in; haar spectaculaire 3D-taarten bakt en bouwt ze helemaal zelf!

 

Maak een afspraak met Leoniek