Linda van der Velden

Blije klanten en dolverliefde koppels: daar doet Linda het allemaal voor. Van het mogen verkopen van bijzondere sieraden, zoals trouwringen, wordt Linda het meest enthousiast. Ze vindt het fijn om bij te kunnen dragen aan iets waar iemand levenslang plezi

Linda

WIE – Linda van der Velden
SINDS – 1967
WAT – Verkoopmedewerkster Capelle
TYPISCH Linda – Enthousiast, geduldig, humoristisch

FAVORIETE MERKEN – Seiko, Buddha to Buddha, Monzario
FAVORIETE HORLOGE – Seiko Presage SRP855J1 dameshorloge
FAVORIETE SIERAAD - Witgouden fantasie ring, gezet met een briljant geslepen diamant van R&C

Linda bij Brunott Blije klanten en dolverliefde koppels: daar doet Linda het allemaal voor. Van het mogen verkopen van bijzondere sieraden, zoals trouwringen, wordt Linda het meest enthousiast. Ze vindt het fijn om bij te kunnen dragen aan iets waar iemand levenslang plezier aan beleeft.

Hondsdol – Of het nu haar eigen beestjes of die van anderen betreft: Linda is dol op honden! En dat gaat veel verder dan aaien en knuffelen. Ze beschikt over grote hondenkennis en traint dan ook graag intensief met ze. Flyballen is favoriet!

All good things come to an end Linda staat bekend om haar engelengeduld. Het moet heel raar lopen, wil ze haar hoofd níét koel weten te houden. En zo weet ze vrijwel alles tot een goed einde te brengen. Bewonderenswaardig!

Komkommer en knoflook Linda prikt graag een vorkje Grieks. Niet van die vernederlandste gyrosschotels met friet, maar écht Grieks. Tzatziki, bijvoorbeeld. Voor deze frisse dip van yoghurt, komkommer en heel veel knoflook mag je haar zelfs wakker maken.

Moeder-dochtervakantie Een tripje naar een zonnig eiland met haar dochter; dát laat Linda zich geen twee keer zeggen. Ze vindt het uiterst bijzonder om samen met dochterlief op zoek te gaan naar mooie plekjes. 

Huisje, boompje, beestje Thuis, omringd door haar gezin en hondjes, voelt Linda zich opperbest. Haar huis is tevens de plek waar ze volledig zichzelf kan zijn. Reden genoeg om te investeren in optimaal wooncomfort! Óók als dat betekent dat het Seiko horloge van haar dromen nog even op het verlanglijstje moet blijven staan.