Heeft u goud, zilver of diamanten en wilt u dit goud verkopen in Rotterdam voor een zeer goede prijs? Bij Brunott Juwelier bent u helemaal aan het juiste adres voor de beste goudprijs die u voor uw sieraden, munten, juwelen en andere kostbare objecten kunt krijgen. Brunott geeft u correcte prijzen en rekenen geen extra smeltkosten bij inkoop edelmetaal. Als goudinkoper kunnen wij u een zeer aantrekkelijke prijs bieden, die nu vanwege de interessante goudkoers een stuk hoger ligt dan in de afgelopen jaren. Goud verkoop je in Rotterdam bij Brunott Juwelier! 

De hoogste goudprijs

Bent u op zoek naar goud inkoop in Rotterdam? Bij goud en zilver inkoper Brunott Juwelier kunt u met alle soorten juwelen binnenstappen. Of uw edelmetalen nou kapot zijn of in nieuwstaat, of dat ze in juwelen verwerkt zitten of helemaal los aanwezig zijn… het maakt allemaal niet uit! Bij ons krijgt u voor 35 euro een taxatie van de door u aangeboden objecten, Verkoop je na taxatie je kostbaarheden aan ons dan hoef je uiteraard niet voor de taxatie te betalen. Na deze taxatie kunt u er zelf voor kiezen om het goud te verkopen, waarna u binnen 3 werkdagen het geld op voor uw goud- en zilverwaar op uw rekening ontvangt. Wij werken enkel op afspraak zodat we rustig de tijd kunnen nemen voor het taxeren van je sieraden. Het verkopen van goud en zilver is aantrekkelijker dan ooit. En u hoeft er verder zelf niets voor te doen! Zodra wij u een bod hebben gedaan voor uw goud, zilver, diamanten of horloge, bepaalt u zelf wat u met dit aanbod doet.

Goud inkoop Rotterdam


Het maakt niet uit wat voor sieraden of juwelen u in bezit heeft, Brunott Juwelier kan vrijwel overal wat mee! Het komt bijvoorbeeld vaak voor dat mensen nog oude kettingen of horloges in huis hebben, bijvoorbeeld door een erfenis of simpelweg omdat deze sieraden niet meer gedragen worden. Door de gunstige koersen is het erg aantrekkelijk deze objecten in de verkoop te doen. Denk naast deze objecten ook aan: trouwringen, oorbellen, losse diamanten, polshorloges, herdenkingsmunten of armbanden en hangertjes. Wij bieden u altijd een eerlijke en hoge prijs aan de hand van de huidige koersprijs. 

Hoe gaan we te werk? 

  • Je maakt een afspraak in onze winkel. 
  • Je brengt de sieraden die je wil verkopen mee naar de winkel. 
  • We maken samen notities en fotos van alle sieraden. 
  • We noteren je persoonlijke gegevens en maken een foto van je ID samen met de sieraden.
  • Afhankelijk van de hoeveelheid goud en het aantal verschillende sieraden kunnen we de taxatie in je bijzijn doen, of vragen we om een paar dagen later terug te komen. 
  • We testen alle sieraden om het karaat (goud gehalte te bepalen). Armbanden en ringen worden indien nodig doorgeknipt met een kniptang. 
  • Per karaat bepalen we het gewicht van de sieraden. 
  • Ons gold-calculator bepaald per karaat het bedrag wat we per gram uitbetalen. De prijs per gram word iedere 4 minuten geupdate. Je krijgt dus altijd de juiste prijs voor je sieraden. 
  • Wanneer je akkoord gaat met de prijs ontvang je binnen 3 werkdagen het geld op je rekening. Liever contact uitbetaald? Geef dit dan aan bij inlevering. Dan kijken we naar de mogelijkheden.
  • Wil je na taxatie je goud toch niet aan ons verkopen dan betaal je € 35,- taxatiekosten. 


Wil je liever een mooi sieraad of horloge kopen met je ingeleverd goud? Kies dan voor een Brunott Cadeaubon en wij geven je 25% extra tegoed gratis en voor niets cadeau. 

Maak een afspraak om je kostbaarheden aan ons te verkopen: 

MAAK EEN AFSPRAAK IN ROTTERDAM

 

MAAK EEN AFSPRAAK IN CAPELLE