Capelle a/d IJssel

Juwelier Capelle aan den IJssel  

Bij Brunott hebben we voor iedereen een perfect sieraad of horloge. Hier hebben we altijd een geschikt product. Je kunt onze juwelierszaak vinden in de Koperwiek, in Capelle aan den IJssel. Daar ben je altijd welkom.  

De openingstijden in Capelle aan den IJssel 

Hieronder zie je de openingstijden van onze juwelierszaak in Capelle aan den Ijssel. Kom je snel eens langs? 

maandag 12:00 - 17:30
dinsdag 09:30 - 17:30
woensdag 09:30 - 17:30
donderdag 09:30 - 17:30
vrijdag 09:30 - 17:30
zaterdag 09:30 - 17:00
zondag 12:00 17:00

 

Zoek je juist de openingstijden van ons andere filiaal, middenin de mooiste rotstad die er is? Dan moet je hier wezen!  

Onze expertises 

Waarvoor kun je nu eigenlijk terecht in die prachtige zaak van ons? Hieronder zie je een overzicht van ons aanbod.  

Wanneer je de eeuwige liefde wilt verklaren koop je een ring. Dat doen we al jaren zo, en dat zal ook nog jaren zo blijven. Dit doe je natuurlijk niet met zomaar een ring. Je kiest er eentje waar je groos op kunt zijn, zodat je partner de grote vraag met ja beantwoordt!   

 

Als juwelier in Capelle hebben we natuurlijk ook een prachtige collectie sieraden. Wil je je meissie dus iets moois geven, maar is het voorlopig nog te vroeg om te trouwen? Ook dan hebben we het juiste sieraard voor je in ons assortiment.  

 

Met een mooi boterklokkie kom je overal goed voor de dag. Of dat nu bij je schoonouders,  

een sollicitatiegesprek of een bruiloft zal zijn. Wij helpen je graag om de perfecte uit te zoeken.  

 

Een aantal prachtige lifestyle accessoires zoals klokken en bijzondere lampen vallen onder ons lifestyle assortiment. Perfect om je huissie net even die finishing touch mee te geven! 

 

Juwelier op afspraak in Capelle 

Voor onze onverdeelde aandacht kun je het beste een afspraak maken! We zorgen dan dat we uitgebreid de tijd nemen om jou te adviseren. We luisteren naar je en laten je sieraden zien die passen bij de wensen die je aangeeft. Zo denken we samen na over het perfecte product voor jouw wensen. Lijkt dat je wat? Plan dan gauw een afspraak met ons in en kom langs in Capelle aan den IJssel! 

Nog vragen? 

We helpen je natuurlijk graag wanneer je nog vragen hebt of bepaalde zaken niet helemaal duidelijk zijn. Je kunt ons op verschillende manieren even aan de mouw trekken, dan helpen we je van daaruit met plezier verder. Neem dus gerust contact met ons op wanneer dat het geval is!