LINEN COVER ACCESSORY

Artikelcode JG01-Cover
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Levertijd: Binnen 24 uur rechtstreeks verzonden vanuit Qlocktwo
Op voorraad
  • Overzicht
  • Volgens de Aziatische traditie dient een vogelkooi ’s nachts afgedekt te worden. Als eerbetoon aan deze traditie introduceren we een stofvrij beschermhoes van katoen linnen. Gun je virtuele huisdier zijn welverdiende nachtrust met deze decoratieve bescher

Specificaties

Gewicht /
Afmetingen /
Kleur en Ontwerp Omslag: effen steen kleur
Materiaal informatie Katoen-Linnen
Garantie: /

Product details

JinGoo van DaqiConcept voegt een omgevingslicht en Bluetooth-luidspreker samen tot een mooi en uniek object. Het bekroonde ontwerp is de perfecte mix van Oosterse esthetiek en moderne technologie die een uitstekende sensorische kwaliteit levert. De naam JinGoo wordt in de oude Chinese literatuur gebruikt om het geluid van de roepende vogels te beschrijven, terwijl vogels symbool staan voor vrijheid en geluk. Het elegante vakmanschap van dit stuk past bij elke interieurstijl. Ontsnap aan de snelle snelheid van het leven door de elementen van rustgevend licht en geluid in uw huis of werkruimte te verwelkomen.

 

 

COLLECTIE

De collectie bestaat uit zes verschillende ontwerpen, elk met een eigen kleur en verhaal. De keramische vogel is verkrijgbaar in verschillende effen kleuren en patronen, waardoor het een veelzijdig accessoire is voor de inrichting van het interieur. De buitenste draadvogelkooi, verkrijgbaar in zwart of wit, heeft een ruim verticaal ontwerp met een functionele haak. Het open ontwerp toont de vogel als het middelpunt van de aandacht en zorgt voor een superieure geluidskwaliteit. Schoonheid en functionaliteit zijn vakkundig gecombineerd in dit unieke kunstobject.

SPECIFICATIES

JinGoo kan eenvoudig worden gekoppeld met al uw apparaten via Bluetooth. De hoogwaardige geluidsprestaties worden vergemakkelijkt door de slimme integratie van de tweeter en woofer drivers in het ontwerp.

Het ontwerp is voorzien van een mono 2-weg luidspreker. De laagfrequente wooferluidspreker bevindt zich in de basisstructuur en de geluidsgolven worden gereflecteerd door de keramische staart van de vogel. Een breed stereo-effect wordt gecreëerd met de geluidsgolven van de tweeter in het lichaam van de vogel.

JinGoo maakt gebruik van oplaadbare lithiumbatterijen en energiebesparende LED-lampen, waardoor het mogelijk is om tot 25 uur muziek en licht te genieten op een enkele lading. Het ontwerp is daarom gemakkelijk draagbaar om vanuit meerdere kamers in uw huis of werkruimte van te genieten.