SBGY003G Elegance Spring Drive horloge

Artikelcode SBGY003G 000524
€8.200,00
In winkelwagen
Levertijd: Binnen 24 uur verzonden
Bestel voor 14:00, morgen in huis!
Only a few left
  • Overzicht
  • Een gelimiteerd horloge dat speciaal ontwikkeld is ter gelegenheid van het 20-jarige bestaan van Grand Seiko’s Spring Drive kaliber. Voorzien van adembenemend sunray-pattern op de wijzerplaat!
Materiaal horlogekast: Roestvrij staal
Glas: Dubbel ontspiegeld saffier
Glas coating: Anti-reflectie coating aan de binnenkant
Kast afmeting: Diameter 38,5 mm × dikte 10,2 mm
Type sluiting: Vouwsluiting met drukknoppen
Kaliber nr.: 9R31
Type uurwerk: Springdrive met handmatige opwindmogelijkheid
Gangreserve: Ca. 72 uur
Nauwkeurigheid: 1 seconden per dag (indien statisch)
Waterbestendigheid: Spatwaterdicht
Gewicht: 65.0 g
Overige details / Eigenschappen: 30 lagerstenen, achterdeksel met leeuwenembleem, gangreserve indicato, LIMITED EDITION op caseback, gegraveerd serienummer op caseback, geschroefde caseback, doorzichtige caseback, stop second functie

Product details

De schoonheid van de Japanse natuur, gevangen in een gelimiteerd model met geavanceerd 9R31 kaliber

Dit horloge is ontwikkeld ter ere van de 20-jarige verjaardag van het Spring Drive kaliber, en maakt daarmee deel uit van een aparte serie binnen de Elegance collectie. Voorzien van de welbekende, verfijnde Grand Seiko-uitstraling, trekt de SBGY003 vooral de aandacht met de sunray pattern wijzerplaat.Dit patroon linkt naar het toverachtige tafereel dat ontstaat wanneer zonlicht door de bladeren van de bomen schijnt. In combinatie met de Zaratsu gepolijste oppervlakken en de hoogwaardige afwerking, laat de SBGY003 een adembenemende indruk achter. Vooral wanneer je dit horloge met eigen ogen aanschouwt. Want net als het natuurverschijnsel zelf, komt de ‘zonneschijn’ op de wijzerplaat alleen dan goed tot zijn recht.  

De SBGY003 heeft een iets andere beweging dan de modellen uit de reguliere Elegance collectie. In plaats van het 9R02-kaliber, wordt dit horloge aangedreven door Grand Seiko’s 9R31-beweging. Dit geavanceerde kaliber heeft een gangreserve van 72 uur, en is met een afwijking van 1 seconden in staat de tijd uiterst accuraat weer te geven. Dit alles huist in een verfijnde kast met een diameter van 38,5mm en een dikte van slechts 10,22mm. Wereldwijd dwalen er niet meer dan 700 exemplaren van de SBGY003 rond. Een collector's item!

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Volg ons @Brunottjuwelier