Jewel clean 170 ml

Artikelcode 0814410
Beschikbaar in de winkel: Beschikbaarheid controleren

Beschikbaar in de winkel

Sluiten
Levertijd: Binnen 24 uur verzonden
Voor 15:00 besteld = morgen in huis
Op voorraad
  • Overzicht
  • Dompelbad om juwelen en edelstenen schoon te maken en te onderhouden.

Product details

Reinigt diep en zorgt voor edelstenen: diamanten, saffieren, robijnen en goud en platina zonder ze te beschadigen. Oxidatie, schadelijke transpiratie, cosmetica en parfum worden zorgvuldig schoongemaakt en de glans en helderheid van de sieraden worden hersteld.

Het bad maakt de sieraden glanzen.
Jewel Clean geeft glans terug aan ringen, armbanden en andere sieraden. Het onderhoudt diepgaand de kostbare stenen die aangetast en geoxideerd zijn. Het reinigingsbad beschermt en zuivert broches, halskettingen, oorbellen en andere waardevolle voorwerpen.

De reiniging werkt snel, is efficiënt en ruïneert de sieraden niet.
Het dompelbad bevat een klein mandje om de sieraden binnen te laten voor een gemakkelijk gebruik. Bevochtigingsmiddelen dringen door het vuil en garanderen een efficiënte reiniging. De extreme oplosbaarheid van de formule maakt een snelle spoeling met water mogelijk en de juwelen worden weer schoongemaakt en glanzend. Het bad heeft bijna onmiddellijk resultaat en veroorzaakt geen micro-krassen of vlekken op de edelstenen.


GEBRUIKSAANWIJZING

  1. Plaats sieraden in de dompelkorf.
  2. Dompel de mand in het bad.
  3. Draai en laat dan gedurende 2 minuten aan.
  4. Gebruik de borstel die eerder in het product is gedompeld voor zwaardere of ingewikkelde stukken.
  5. Spoel af met warm water.
  6. Droog af met een zachte doek.

Wist je dat?

Rood is de zeldzaamste kleur voor een diamant, wat ook betekent dat dit de duurste kleuren zijn. Robijnen en saffieren zijn in feite van dezelfde familie, het korund. De rode kleur maakt een steen een robijn en elk ander korund is daarom een ​​saffier. De saffier kan verschillende kleuren hebben: roze, geel, oranje, groen of zwart. De inhoud in ijzer en titanium geeft het zijn meest bekende kleur: blauw.