GUESS Watches

GUESS Watches

In 1983 werd de eerste GUESS Watches collectie geïntroduceerd met zowel een mannenlijn als een vrouwenlijn, in overeenstemming met het GUESS imago: de steeds evoluerende jonge, modegedreven consumenten over de hele wereld. Constante aandacht voor nieuwe i

Toon 1 - 0 van 0
More filters
Geen producten gevonden...

In 1983 werd de eerste GUESS Watches collectie geïntroduceerd met zowel een mannenlijn als een vrouwenlijn, in overeenstemming met het GUESS imago: de steeds evoluerende jonge, modegedreven consumenten over de hele wereld. Constante aandacht voor nieuwe ideeën en cutting-edge ontwerpen houden het merk relevant voor de huidige trends.
GUESS Watches biedt een breed assortiment van stijlen en kleuren voor zowel man als vrouw. De vrouwelijke uurwerken variëren in ontwerp van trendy-casual tot sophisticated-chic. De mannen collectie bestaat uit de beste mannelijke ontwerpen, materialen en technologieën. De afnemer van GUESS watches is jong, sexy, avontuurlijk en ziet haar horloges als een onderdeel van de accessoire collectie. Het unieke van het modemerk zijn haar seizoensgebonden marketing staments- inclusief advertenties, PR, productplaatsing, displayplaatsing en speciale evenementen. GUESS Watches wordt in 100 landen over de hele wereld verkocht en heeft ruim 30.000 verkooppunten.