Ding Ding, Trouwring

 

Wij komen naar je toe

Liefde, wat is het toch eigenlijk iets moois. Terwijl de wereld nog steeds aan het worstelen is, gaat het ‘houden van’ gestaag door. Met huwelijksaanzoeken en - toch ook - het beloven van de eeuwige trouw op een intieme bruiloft. Jullie willen het sprookjeshuwelijk per slot van rekening niet blijven uitstellen, of wel?

Maar waar vind je nu de perfecte liefdesringen? De ringen die meer zeggen dan duizend woorden? Klinkt als een lastige vraag, maar het antwoord is eigenlijk heel simpel. Bij jullie thuis!

Christian Bauer ringen

Laat ons jullie thuis ontvangen

Ding ding, trouwring! Wij van Brunott komen graag bij jullie langs.

Zo werkt onze nieuwe service:

  1. Onze trouwringenexperts reizen (maximaal 30 minuten vanaf Rotterdam) op afspraak met de collectie van Christian Bauer; misschien wel het mooiste trouwringenmerk dat er bestaat.
  2. Samen gaan we op zoek naar de ringen van jullie dromen. Een leuke zoektocht naar het paar dat jullie hart sneller laat kloppen. Naar de set die jullie letterlijk en figuurlijk perfect past.
  3. Gevonden? Tijd voor bubbels! Want net zoals bij de aankoop van trouwringen in de winkel, regelen wij de rest. Na het doen van een aanbetaling, bestellen wij jullie ringen bij Christian Bauer. Wanneer deze gereed zijn nemen we contact met jullie op, en kunnen de ringen worden opgehaald in de winkel in Rotterdam.

Christian Bauer trouwringen

Waarom zou je nog langer wachten met het kiezen van de ringen? Brunott komt graag naar je toe! Uiteraard houden we ons aan de hygiëneregels, de regels voor afstand houden en wordt er een mondkapje gedragen.

Kom je liever onze collectie trouwringen in een van onze winkels bekijken? Vanaf 3 maart is dit ook weer mogelijk. Momenteel wel enkel op afspraak. Een afspraak kan je makkelijk maken via onze afspraak pagina

MAAK EEN AFSPRAAK