Liefde & verloving

Een ring gebruiken als liefdessymbool is zo oud als de weg naar Kralingen. Zonder begin en zonder eind, weerspiegelt het cirkelvormige sieraad oneindigheid.

Bijzondere juwelen dus, die trouw- en verlovingsringen. Zelfs zo bijzonder dat een online aankoop volgens ons tekort schiet.

Want naast dat deze sieraden op een scherm niet goed tot hun recht komen, is het vrijwel onmogelijk om onze uitgebreide collectie in de webshop aan te bieden. En dat geldt ook voor de volle aandacht die deze aankoop verdient. Daarom nodigen we graag je uit in een van onze winkels om de collectie trouwringen of verlovingsringen te bekijken. En of je nu komt voor een set trouwringen of een ring voor een aanzoek; samen zoeken we naar perfectie!

Je kunt bij ons terecht voor ringen van verschillende merken. Zo hebben we verlovingsringen van onder andere byR&C, Schaffrath en Diamonds by Blush. Maar vergeet ook onze eigen merken niet: zowel de Brunott Basics als de Brunott Signature Collection bestaat uit prachtige verlovingsringen voor ieder budget.

Voor het huwelijk bieden we de trouwringen van Aller Spanninga, Rauschmayer en Christian Bauer aan. Wedden dat jullie droomexemplaren zich in een van deze collecties bevindt?

Maak snel een afspraak in een van onze winkels of kom vrijblijvend langs om onze collectie te bekijken!

MAAK EEN AFSPRAAK