Rotterdam Edition 2019

Artikelcode ED-C19-Rotterdam/03
€1.790,00
In winkelwagen
Bestel voor 14:00, morgen in huis!
Only a few left
  • Overzicht
  • Ook dit jaar weer exclusief verkrijgbaar bij Brunott Juwelier. De Meistersinger City Edition. En wederom heeft Meistersinger er een prachtig horloge van gemaakt. Met blauwe sunburst wijzerplaat en de mooiste skyline ter wereld op de achterkant.
Datum Ja
Edelstenen /
Index Arabisch
Garantie 2 Jaar
Geslacht Heren
Grootte 40 mm
Horlogeglas Saffier
Kastvorm Rond
Kleur band Bruin
Kleur kast Zilver
Kleur wijzerplaat Blauw
Limited Edition Ja
Materiaal band Leder
Materiaal kast Staal
Sluiting Gesp
Uurwerk Automaat

Product details

De tijd dat men een horloge vooral droeg om de tijd te kunnen aflezen ligt inmiddels ver achter ons. Nutteloos zijn ze allerminst. Horloges zijn – vooral voor het mannelijke geslacht – het ultieme accessoire. Mét bijzondere functie: het uiten van persoonlijke stijl en identiteit.

En hoewel vrijwel ieder polshorloge in staat is tot het vormen van het identiteit van de drager, is er geen enkel ander dat dit kan op de manier waarop een MeisterSinger City Edition dit doet! Waar je ook bent, wat je ook doet, hoe laat het ook is; één blik op dit horloge zal je altijd herinneren aan de stad waar je hart ligt - de plaats waar je bent geboren, waar je woont of waar je je extreem gelukkig voelde.

De vertrouwde skyline

In samenwerking met juweliers uit de hele wereld heeft MeisterSinger ook dit jaar een fantastische collectie met City Editions ontwikkeld. 56 modellen in totaal, elk uitgebracht in zeer beperkte oplage. Het ontwerp van 2019 is bijzonder elegant enheeft een bescheiden diameter van 40mm,gebaseerd op de MeisterSinger N° 03. Maar dit is niet de enige reden waarom dit model zowel de pols van de mannelijke- als vrouwelijke horlogeliefhebber siert. We noemen: een gesatineerde donkerblauwe wijzerplaat, goudkleurige indexen, een zadelleren band én – in het geval van Rotterdam – de skyline van de stad op de achterkant van het horloge.

Talking piece

De keuze om het stadskenmerk weer te geven op de achterkant van de kast, maakt de City Edition tot een spraakmakend ‘talking piece’. Kenners van de collectie zullen een model direct herkennen en de drager vragen naar hun lievelingsstad. Alleen de tijd kan ons leren welke mooie gesprekken en momenten daaruit volgen.

Reviews

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen

Volg ons @Brunottjuwelier