Disclaimer

De website Brunott.nl en alle onderdelen (met uitzondering van bepaalde links naar bedrijven of organisaties waar wij mee samenwerken) vallen onder ons eigendom en zijn beschermd door het auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. Het is niet toegestaan om de website of gedeelten daarvan te openbaren, te kopiëren, of op te slaan zonder schriftelijke toestemming van Brunott.

Ondanks de continue zorg en aandacht die wordt besteed aan deze website en de daarin opgenomen informatie, staat Brunott Juwelier niet in voor de juistheid, volledigheid en actualiteit hiervan. We behouden ons het recht voor om onze website regelmatig aan te vullen en/of aan te passen zonder enige kennisgeving en op momenten waarop het ons uitkomt.

Aansprakelijkheid
Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Brunott Juwelier aanvaart voor druk-, zet-, prijs-, en programmeerfouten of enige andere vorm van afwijkingen geen enkele aansprakelijkheid. Bovendien is Brunott Juwelier niet aansprakelijk voor de inhoud van sites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Brunott Juwelier.